VIDEO ⟩ Autovadītājs alkohola reibumā Ķekavas aplī izraisa avāriju pēc tam, kad sastrīdējies ar draudzeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šofera neskaidrā domāšana un alkohola reibums izraisīja negadījumu uz Rīgas apvedceļa, Ķekavas rotācijas aplī, kur no rīta vīrietis apskādēja darba mašīnu un arī kādu citu braucamrīku, jo, pārkārtojoties starp joslām, aizmirsa piebremzēt, vēsta "Degpunktā".

Rotācijas aplis pie Ķekavas šorīt bija izmantojams tikai daļēji. Vienu no divām joslām aizņēma šķērsām stāvoša kāda uzņēmuma "Škoda" un tai priekšā – "Seat" minivens. Mazākais no spēkratiem izraisīja negadījumu, tā teikt, uz līdzenās vietas. 

"Seat" vadītājs stāsta, ka braucis apli, līdz viņā ietriecās "Škoda". Sitiens esot bijis stiprs, un avārijas izraisītājs bija lietojis alkoholu. "Seat" sēdošie izsauca policiju.

Pirms aplī piestāja likumsargi, negadījuma vaininieks atzinās Ilmāram, ka alkoholu lietojis, jo sastrīdējies ar savu dzīvesbiedri. Vīrietis nebija nedz agresīvs, nedz centās izsprukt no atbildības. Viņš mierīgi sagaidīja policistus un piekrita iepūst alkometrā.

Ceļu policijas bataljona 3. rotas inspektors Armands Podiņš stāsta, ka neilgi pirms plkst. 8 viņa operatīvo transportlīdzekli negadījuma vietā sagaidīja reģionālā pašvaldības policija, kas nodeva personu ceļu policijai, atzīstot, ka "Škoda" vadītājs bijis alkohola reibumā.

 Vīrietim tika veikta ekspertīze un konstatēts divu promiļu reibums. Saistībā ar notikušo noformēts protokols. Tā kā, iespējams, otras automašīnas vadītājs un pasažieri negadījumā ir cietuši, tiks ierosināts kriminālprocess.

Pārkāpējs līdz šīm brīdim nebija nonācis likumsargu redzeslokā, bet pirmais pārkāpums viņam izmaksās ļoti dārgi – būs jāmaksā sods, jāatgūst zaudētās tiesības un jāatlīdzina abām automašīnām nodarītā skāde.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu