VIDEO ⟩ Ādažos grāvī uz jumta piezemējas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Avārijā Ādažos cietusi kāda sieviete, kas nespēja novaldīt savu automašīnu. Vadītāja attapās sadauzītā spēkratā, kas bija apgāzies uz jumta, vēsta "Degpunktā".

Vairāki Ādažu iedzīvotāji, garāmejot Draudzības ielas un Rīgas gatves apļveida krustojumam, apstājās un pārsteigti pētīja parasti neinteresanto grāvi.

Tajā apgāzies uz jumta atradās balts "Toyota" spēkrats. Skats nebija patīkams – cauri sašķīdušajam vējstiklam bija izdūries pamatīgs zars un salonā izsprāguši vairāki drošības spilveni. Vietējiem atlika vien minēt, kā automašīnas vadītājai izdevies tik neveiksmīgs manevrs.

Garāmgājēja Agnese pieļauj, ka sievietes spēkratam nebija uzliktas ziemas riepas un, iespējams, spēkratam braucot no apļa puses, sieviete nesavaldīja stūri. Agnese attiecīgajā vietā arī iepriekš esot redzējusi sadursmes.

Tikmēr vietējais iedzīvotājs Andris pieļauj, ka, spriežot pēs mašīnas iebraukšanas grāvī trajektorijas, tā nākusi no apļa un ieskrējusi grāvī. Iespējams, nebija izvēlēts atbilstošs braukšanas ātrums.

Notikuma vietā strādāja policijas, ugunsdzēsēju un mediķu brigādes. Pie "Toyota" stūres sēdošajai sievietei, iespējams, ir invaliditātes grupa. Ārsti secināja, ka vadītāja negadījumā ir cietusi.

Aptuveni stundu pēc negadījuma, ap pulkstens 12.30, netālu no grāvja, piestāja cietušās sievietes radinieki. Viņi komentāru kameras priekšā nevēlējās sniegt, taču pastāstīja, ka meklē vadītājas mantas – somu un telefonu.

Pagaidām nav zināms, vai kāds svešos priekšmetus pēc negadījuma ir nozadzis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu