Norvēģijas izlases treneris: Šis mačs tiks pieminēts līdz nākamajam kvalifikācijas turnīram

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Norvēģijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Stole Solbakens.
Norvēģijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Stole Solbakens. Foto: Reuters/ScanPix

Pēc spēles ar Latvijas izlasi Norvēģijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Stole Solbakens uzvēra, ka šis mačs tiks pieminēts līdz nākamajam kvalifikācijas turnīram.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa kvalifikācijas G grupas mačā Latvija ar Norvēģiju spēlēja bez gūtiem vārtiem un spēli noslēdza neizšķirti 0:0. Uzvara būtu pavērusi norvēģiem iespēju kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram, bet sestdien zaudētie punkti var liegt piedalīties pat "play-off" kārtā.

"Mums vajag samierināties, ka dzirdēsim to līdz nākamajām izslēgšanas spēlēm," teica Norvēģijas galvenais treneris.

Žurnālisti jautāja, vai tas ir tipiski norvēģiem piekāpties šādos mačos. Solbakens atbildēja, ka šis nebija viņa vadītās komandas vājākais mačs, bet "var teikt, ka tas ir tipiski Norvēģijai - pārvarēt tik daudz šķēršļus un tad atkāpties."

Galvenais treneris neuzskata, ka Norvēģijai ir bijis kāds ļoti slikts mačs kvalifikācijas turnīrā, izņemot spēli pret Turcijas izlasi, kas norisinājās martā un noslēdzās ar 0:3 turku labā.

"Tā nebija slikta spēle šodien, pat neskatoties uz to, ka vāji sākām. 45 minūtes bija labas, 15 bija viduvējas, tikai 30 bija sliktas. Mēs esam ceļā uz spēcīgu komandu," teica Solbakens.

Tā kā Melnkalne spēlēja neizšķirti ar Nīderlandi 2:2, norvēģi vēl saglabā cerības uz iekļūšanu finālturnīrā, taču, lai to izdarītu, ir jāizcīna uzvara pār Nīderlandi pēdējā mačā, kas norisināsies 16.novembrī.

G grupas līderpozīcijā ir Nīderlande ar 20 punktiem, otro vietu ar 18 punktiem dala Turcija un Norvēģija, bet ceturto vietu ar 12 izcīnītiem punktiem ieņem Melnkalne. Latvija ar sešiem punktiem ierindojas piektajā vietā, bet Gibraltārs bez izcīnītiem punktiem atrodas grupas pēdējā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu