Habiba Nurmagomedova brālēnam draud līdz pat 10 gadus ilgs cietumsods (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Usmans Nurmagomedovs
Usmans Nurmagomedovs Foto: Instagram/ @usman_nurmagomedov

Leģendārā UFC cīkstoņa Habiba Nurmagomedova brālēns Usmans iekūlies pamatīgās nepatikšanās, vēsta Krievijas ziņu aģentūra "TASS".

Neuzvarētais cīkstonis tika arestēts aizvadītajā nedēļā pēc incidenta Kaspijskas lidostā. Tiek ziņots, ka notikuma vietā arestēts arī Usmana draugs. Viņi Kaspijskas pilsētā bija ieradušies no savas dzimtās Mahačkalas.

Abi vīrieši nepatikšanās nonāca pēc tam, kad Kaspijskas pilsētas policija viņiem pavēlēja apstādināt auto, kuram neesot bijušas oficiālas numurzīmes. Šobrīd vēl nav zināms, kurš no abiem vīriešiem atradies pie stūres, tomēr konkrētā auto šoferis atteicies apstāties ceļa malā un izbraucis cauri kontroles punktam, notriecot tuvumā esošo likumsargu, kurš notikumā guva miesas bojājumus.

Saistībā ar incidentu atklāta kriminālizmeklēšana un tiek ziņots, ka abiem vīriešiem draud cietumsods piecu līdz 10 gadu apmērā.

Usmans Nurmagomedovs cīņas aizvada slavenajā "Bellator" organizācijā, kas notikušo komentēja visai izvairīgi: "Mēs par radušos situāciju saistībā ar Usmanu Nurmagomedovu esam informāciju un turpinām ievākt informāciju."

23 gadus vecais cīkstonis savas profesionālās karjeras laikā zaudējuma rūgtumu nav cietis, izcīnot uzvaras visās 14 cīņās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu