Otrdienas horoskops: 16. novembris (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 16. novembrim.

AUNS

Labs padoms zelta vērtē... Ja kāds to taujā, tad izklāsti savu redzējumu pēc iespējas plašāk. Analizējot situācijas, kādas radušās citiem, arī pats priekš sevis pieņemsi pareizākos lēmumus.

VĒRSIS

Darbā iespējama kavēšanās. Netērē enerģiju situācijās, kuras ietekmēt nav tavos spēkos. Ir daudz cita darāmā, kur būs rezultāts un arī gandarījums.

DVĪŅI

Vēlme parādīt, uz ko esi spējīgs. Domā par jauniem projektiem un izaugsmi. Vari likt priekšniecībai noprast, ka esi pelnījis paaugstinājumu, vai vismaz lielākas iespējas pašam pieņemt lēmumus.

VĒZIS

Labas idejas, atbildīga attieksme pret pienākumiem un adekvāts novērtējums – darba lietās viss kārtībā. Vairāk jādomā par privāto dzīvi, attiecībām, saticīgu kopā būšanu.

LAUVA

Lieliska diena – kad darbi iet no rokas un saprotams arī rezultāts materiālā izteiksmē. Paļaujies gan vairāk uz paša spēkiem un pieredzi, nevis uz kolēģiem vai sadarbības partneriem.

JAUNAVA

Tava punktualitāte un kārtības mīlestība ir apskaužama. Patīkami sadarboties un vienmēr var paļauties, ka viss būs kārtībā. Saņemsi uzslavas un cieņas apliecinājumus.

SVARI

„Arī viens ir karotājs...” vai: „Viens nav karotājs...” Divi pretrunīgi tautas sakāmvārdi. Tavā gadījumā aktuāls otrais. Lai orientētos uz lieliem nākotnes plāniem, sadarbības partneri jāmeklē jau šodien.

SKORPIONS

Dažādas vērienīgas ieceres, taču nepieciešams kritisks skats no malas un kolēģu vai biznesa partneru vērtējums. Ja kāds dod padomus – ieklausies. Ar nesteidzīgu apdomību nopelnīsi vairāk.

STRĒLNIEKS

Optimisms dzirkstī, garastāvoklis lielisks – ar savu pozitīvo attieksmi uzmundrināsi kolēģus vai biznesa partnerus. Laba diena ienākumu palielināšanai.

MEŽĀZIS

Jābūt uzmanīgam finanšu lietās. Pārbaudi vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt. Ja apspriežami samaksas jautājumi, tad jāpievērš uzmanība detaļām. Neto vai bruto – tas ir svarīgi.

ŪDENSVĪRS

Sajūta tāda, ka akmens jāveļ pret kalnu. Ieplānotie darbi var bremzēties un garastāvoklis noslīdēt uz zemas un pesimistiskas nots. Optimismu atgriezt palīdzēs zvans draugam.

ZIVIS

Profesionālajā jomā spīdoši nodemonstrēsi savas zināšanas. Ja kādam vajag padomu, tad tev ir krājumā vairāki. Cilvēki būs priecīgi un teiks mīļu paldies.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu