Piektdienas horoskops: 19. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 19. novembrim.

AUNS

Jauka diena pozitīvās noskaņās. Sazinies ar draugiem un tuviniekiem. Sirsnīgas sarunas uzlādēs ar dzirkstošām emocijām, būs noderīga domu apmaiņa.

VĒRSIS

Šodien izgulies, nesteidzīgi izbaudi rīta cēlienu un dodies izbraucienā. Latvijas skaistās dabas takas, pilis, muižas un citi objekti ir apskates vērti un iedvesmojoši.

DVĪŅI

Attiecībās ar otru pusīti gādā par saskaņu un nestrīdies par dzīves sīkumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas un krāsainas emocijas. Jābauda dzīve.

VĒZIS

Burvīga diena, lai parūpētos par saviem mīļajiem, dāvātu sirds siltumu un pretī saņemtu to pašu. Sirsnīgas sarunas un jautri un omulīgi pavadīts laiks.

LAUVA

Jaunas pazīšanās izvērtē un katru labu cilvēku tūdaļ neuzskati par draugu. Ieklausies intuīcijā, kas palīdzes izprast visdažādākās situācijas. Mājās jāgādā par saticību.

JAUNAVA

Pārdomas par dzīvi un tās vērtībām. Vajadzētu uz brīdi apstāties, atlikt malā saimniecības darbus, atvilkt elpu un sakārtot domas. Nesatraucies par niekiem un mīli sevi.

SVARI

Būsi nobriedis rudens spodrības pasākumiem: uzposīsi mājokli, revidēsi drēbju skapjus, sakopsi āra teritoriju u.tml. Iespējams, būs vēlme izmēģināt kādu eksotisku ēdiena recepti.

SKORPIONS

Apdari saimniecības darbus, izrunājies ar atvasītēm, atbalsti viņu ieceres. Kādam dvēselē ieskanēsies romantiskas stīgas un sirds ilgosies pēc piedzīvojumiem.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē daudz emociju. Vēlams atklāti no sirds izrunāties ar mīļoto. Lai dzīvi padarītu krāsaināku, noorganizē romantisku pasākumu, kas ikdienībai piešķir romantiskas krāsas.

MEŽĀZIS

Liela nozīme garastāvoklim. Tas var būt mainīgs, tāpēc labāk turēties tālāk no stresa situācijām un kašķīgiem ļautiņiem. Uz dzīvi jāraugās ar optimismu.

ŪDENSVĪRS

Risinot attiecību jautājumus, ievēro, ka tā ir tikai tava un otrās pusītes darīšana. Neapspried personīgo dzīvi ar citiem, bet runā ar mīļoto cilvēku.

ZIVIS

Emocijas un jūtu dzīve ļoti svarīga. Liktenis var uzdāvāt iepazīšanos ar turpinājumu – flirts un romantiska. Ģimenes cilvēkiem iespējas iepazīt vienam otru no jauna.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu