Sestdienas horoskops: 20. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 20. novembrim.

AUNS

Ja mājās darāmi vēl kādi rudens darbi, noorganizē nelielu talku, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus. Un pēcāk pacienā visus ar sātīgu, maltīti. Ideālā variantā – brīvā dabā.

VĒRSIS

Ja attiecībās iestājusies rutīna, sarīko kopā ar mīļoto cilvēku iedvesmojošu pasākumu – romantiskas vakariņas vai izbraucienu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus.

DVĪŅI

Ar mīļoto cilvēku daudz, kas pārrunājams. Iespējams, atsevišķos jautājumos jūsu viedokļi atšķiras un ir jānonāk pie kopsaucēja. Varat kaut kur kopā aizbraukt, lai gūtu jaunus iespaidus.

VĒZIS

Labi jutīsies kopā ar savējiem. Būs noderīga domu apmaiņa un interesantas idejas. Iespējams, radīsies doma par ģimenes biznesa veidošanu, jauna mājokļa iegādi vai esošā labiekārtošanu.

LAUVA

Mīlestība sildīs sirdi un sniegs pozitīvas emocijas, satuvinās, dos spēku un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas pamodina dziļas, ugunīgas kaislības.

JAUNAVA

Attiecībās ar otro pusīti var iezagties spriedze. Iespējams, tam par iemeslu kalpos pavisam nenozīmīgas, sadzīviskas lietas. Nesāc strīdēties, bet centieties visu mierīgi izrunāt.

SVARI

Šo dienu nevajag pavadīt mājās, jo tad tā paies vienmuļi. Izbrauc kādu loku, apskatot mūsu zemes skaistās vietas. Ceļā interesanti piedzīvojumi un tikšanās ar jaukiem cilvēkiem.

SKORPIONS

Sirdslietās piedzīvojumi, kaislības un dinamika. Par garlaicību nebūs jāsūdzas. Baudi dzīvi, tomēr raugies arī nākotnē. Padomā, ko vari dot un ko vēlies saņemt.

STRĒLNIEKS

Patīkamus brīžus pavadīsi kopā ar savējiem un saimniecībā kopīgiem spēkiem daudz paveiksiet. Palutini sevi ar kādu sen kārotu, iedvesmojošu pirkumu.

MEŽĀZIS

Ja radiniekiem atdosi savas rūpes, tad arī pretī saņemsi tuvāko cilvēku mīlestību. Un, ja uz sirds smagums, tad savējie to sapratīs vislabāk. Taču kopumā optimistisks skatījums uz dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Sirdslietām un attiecību tēmai svarīga loma. Pozitīvu emociju un mīlestības piepildīts laiks. Brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās, pāriem attiecībās jauna dzirksts.

ZIVIS

Atpūties un atjauno spēkus. Ja kāds lūdz palīdzību, esi pretimnākošs, bet nepieļauj, lai citi pārāk izmanto tavu labvēlību. Enerģija vajadzīga pašam.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu