VIDEO ⟩ Taisons pirms potenciālās cīņas pret Loganu Polu demonstrē iespaidīgu ātrumu un spēku (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP / Scanpix

Boksa leģenda Maiks Taisons savā "TikTok" kontā publicējis treniņa video, kurā redzams, ka pieredzes bagātais bokseris joprojām nav zaudējis "asumu".

Pēdējā laikā ārzemju medijos aizvien biežāk izskanējušas baumas par Maika Taisona potenciālo atgriešanos ringā pret "YouTube" zvaigzni Loganu Polu.

Arī pats Taisons vairākkārt izteicies, ka cīņa pret vecāko no Polu brāļiem būtu lieliska iespēja nopelnīt. Tagad 55 gadus vecais bokseris savā "TikTok" kontā publicējis video, kurā vēlreiz atrāda iemeslus, kāpēc Polam potenciālās cīņas norisi vajadzētu pamatīgi izvērtēt.

@miketyson

🥊 🥊 🥊

♬ Still Runnin - Lil Baby & Lil Durk & Meek Mill

Jaunākajā podkāsta "Joe Rogan Experience" epizodē bažas par Logana Pola izredzēm pauda arī pazīstamais jaukto cīņas mākslu žurnālists un komentētājs Džo Rogans.

"Pats fakts, ka Logans Pols patiešām ar viņu [Taisonu] grib boksēties... Es nespēju noticēt, ka viņi to patiešām darīs. Tas puisis pavisam noteikti uzņems sitienus," sacīja Rogans.

Komentētājs arī pieminēja Pola neseno paraugdemonstrējuma cīņu pret Floidu Meivezeru, uzsverot, ka Meivezers spēja atrast savus sitienus. Lai gan Meivezers pēdējo gadu laikā bijis daudz aktīvāks, Rogans neuzskata, ka cīņu prakses trūkums Taisonam varētu traucēt potenciālajā duelī.

"Būs interesanti pavērot, ko Logans spēs izdarīt, lai Taisonu noturētu distancē. Loganam par labu strādā tikai un vienīgi fakts, ka viņš ir jauns," piebilda Rogans.

Oficiāls Pola un Taisona cīņas datums vēl nav izziņots. Pats Taisons ir izteicies, ka ringā atgriezīsies 2022. gada februāri, tiesa, Dzelzs Maiks neminēja, kas varētu būt viņa pretinieks šajā duelī.

Taisons aizvadītā gada novembra izskaņā aizvadīja cīņu pret citu boksa leģendu, Roju Džounsu jaunāko. Tajā duelī tika konstatēts neizšķirts. Kopš cīņas pret Džounsu Taisons ringā nav devies.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu