Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Agate Muceniece atklāti par pirmo seksu pēc šķiršanās no Pāvela Prilučnija (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: agataagata/ Instagram

Par pirmo seksu pēc šķiršanās un intīmiem piedāvājumiem kino industrijā aktrise Agate Muceniece stāsta Idas Galičas "Youtube" raidījumā "Eсть вопросики". 

"Vai man pēc šķiršanās ir bijis sekss? Nu, protams, ka bijis! Es pat mēģināju uzsākt attiecības. Mēnesi tikos ar puisi, un pēc tam sapratu: "Nē, nevēlos" Pāris reizes bija tieši tā," raidījumā atklāti stāsta Muceniece.

Aktrise turpina: "Atklāšu tev, ka pat pēc šķiršanās, pirmā seksa laikā, es jutos šausmīgi. Man šķita - esmu neuzticīga. Es biju tik ļoti pieradusi pie sava vīra, ka šķita, ka tas ir nepareizi."

Intervijā Muceniece runāja arī par tādu tēmu, kā seksuālā uzmākšanās filmu industrijā. Aktrise ir saņēmusi intīmus piedāvājumus jau pašā karjeras sākumā: "Man piedāvāja ne vienu reizi vien. Man piedāvāja izmitināt atsevišķā dzīvoklī, un atbraukt ciemos. Tad arī varēšu attēlot visas galvenās lomas."

Viņa nenosauca konkrēta cilvēka vārdu, taču atzīmēja, ka viņai ir minējums, kura aktrise piekrita šādiem nosacījumiem. Muceniece nesaprot, kādēļ dažas sievietes nespēj atteikties, jo viņai šķiet, ka vienmēr var noraidīt šādu piedāvājumu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu