"Viņa bija pārāk nobijusies." Karaliskās ģimenes šefpavārs atklāj pārsteidzošas detaļas par princeses Diānas ēšanas paradumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princese Diāna.
Princese Diāna. Foto: AFP / Scanpix

Princeses Diānas šefpavārs Bekingemas pilī strādāja 11 gadus, pēc tam no 1993. līdz 1997. gadam dzīvojot Kensingtonas pilī, kas bija princeses mājvieta. Šefpavārs stāstīja par Diānas ēšanas paradumiem "Youtube" video pārskatā par filmu "Spensere", kas vēsta par Diānas pēdējiem Ziemassvētkiem kopā ar karalisko ģimeni Sandrigemas pilī.

Diānas iecienītākais deserts bija crepe soufflé. Šefpavārs stāsta, ka viņam vajadzēja "aizgaiņāt prom pārējos pavārus no virtuvē palikušā deserta", pēc tam, kad karaliskā ģimene to bija beigusi ēst.

"Es zināju, ka princese uz pāris sekundēm ienāks virtuvē. Viņa bija pārāk nobijusies, lai jautātu pēc papildporcijas karalienes klātbūtnē," šefpavārs sacīja.

Diāna virtuvē ēda pāri palikušos ēdienus un kopā ar šefpavāru apsprieda "Operas spoku" un "Nožēlojamos".

Bijušais karaliskais šefpavārs stāsta, ka viņa pienākums bija sastādīt pusdienu ēdienkarti. Viņam bija jāsniedz karalienei divas pusdienu izvēles iespējas. Kā viens no variantiem vienmēr tika piedāvāts crepe soufflé un otrs variants bija tāds, kas, pēc šefpavāra domām, karalienei nepatiktu, lai viņa vienmēr izvēlētos princeses mīļāko desertu.

"Tas nostrādāja katru reizi," sacīja šefpavārs, "tādēļ princese, ierodoties apciemot karalieni, ēda crepe soufflé."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu