Rīgā atvēries līdz šim mazākais "Rimi" veikals Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste / LETA

Paplašinot Rimi veikalu tīklu, 16. novembrī pircējiem durvis vēris vaļā jauns "Rimi Express" veikals "Rimi" Olimpiskajā centrā Grostonas ielā 6B, Rīgā. Šis veikals būs mazākais "Rimi", kāds jebkad atvērts Latvijā, portālu "Apollo.lv" informēja veikalu tīkla pārstāvji.

Jaunais veikals, kurā strādās četri darbinieki, iekārtots kompaktā telpā - 47,6 kvadrātmetros. Tādējādi tas būs mazākais Rimi veikals, kāds jebkad atvērts Latvijā. Tāpat kā citos veikalos, arī šeit izmantots videi draudzīgs LED apgaismojums, un veikala sortiments būs pielāgots Rimi Olimpiskā centra apmeklētāju vajadzībām.

"Nelielā izmēra dēļ šajā veikalā preču sortiments atlasīts īpaši rūpīgi, lai būtu saistošs sportistiem un peldbaseina apmeklētājiem. Te uzsvars likts uz tādām precēm kā sporta uzturs, peldēšanās piederumi, baseina čības, dvieļi, šampūni, zeķes, medicinīskais leikoplasts," skaidro veikala pārstāvji.

Veikals ir īpašs ar to, ka sortiments ir pielāgots centra apmeklētājiem un te nevarēs atrast tādus klasiskus produktus kā siers, desa vai baltmaize, tāpat šajā veikalā nebūs iespējams iegādāties alkoholiskos dzērienus, cigaretes un enerģijas dzērienus.

Jaunais veikals būs atvērts katru dienu no plkst. 08.00 līdz plkst. 20.00. Tā kā saskaņā ar valdības noteikumiem ieeja Rimi Olimpiskajā centrā ir ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, arī jaunais veikals, kuram nav savas atsevišķas ieejas, strādās tā sauktajā "zaļajā režīmā".

"Rimi Latvia" ir vadošais pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 130 dažādu formātu veikaliem visā Latvijā Uzņēmumā strādā vairāk nekā 6000 darbinieku. "Rimi Latvia" ir daļa no uzņēmuma Rimi Baltic, kas apvieno vairāk nekā 290 Rimi veikalu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu