VIDEO ⟩ "Mercedes-Benz" autovadītājs stiprā alkohola reibumā apskādē vairākus auto un bēg no policijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šodien, 16. novembrī, ap pulksten 10.50 Valsts policija saņēma informāciju, ka Ķekavas novadā, Valdlaučos brauc kāds, iespējams, iereibis automašīnas "Mercedes-Benz" vadītājs, portālam "Apollo.lv" pavēstīja Valsts policija. 

Pēc brīža likumsargi pamanīja minēto transportlīdzekli un lika to apstādināt, taču tā vadītājs uzsāka bēgšanu.

Automašīnas vadītājs, bēgot no likumsargiem, bojāja vairākus spēkratus - "Mercedes-Benz" markas evakuatotu, automašīnu "KIA", kura sadursmes rezultātā tika uzstumta automašīnai "Ford".

Pēc spēkratu apskādēšanas, "Mercedes-Benz" spēkrata vadītājs pameta automašīnu un metās bēgt, taču Valsts policijas darbiniekiem izdevās vīrieti aizturēt.

Veicot alkohola pārbaudi, tika konstatēts, ka autovadītājs braucis stiprā alkohola reibumā - 2,88 promiles, kā arī viņam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību.

Par šo pārkāpumu Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu.

Tāpat ir sastādīti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi - gan par avārijas izraisīšanu, gan par nepakļaušanos personas, kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus, atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kā arī par to, ka nebija veikta transportlīdzekļa obligātā civiltiesiskā apdrošināšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu