VIDEO ⟩ Agresīvs pensionārs intensīvas satiksmes laikā grūž sievieti uz brauktuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Trīs bērnu māmiņa 13. novembrī piedzīvoja negaidītu uzbrukumu – nejauši sastapts agresīvs pensionārs viņu centās uzgrūst uz brauktuves intensīvas satiksmes laikā. Sieviete guva vieglus ievainojumus, taču varmāka pagaidām nav sodīts, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". 

Līga kopā ar savu 16 gadus veco meitu nedēļas nogalē devās velosipēdu izbraucienā pa Rīgu. Abas vakarpusē brauca pa ietvi Buļļu ielā, līdz ceļā pagadījās kāds tumšs stāvs. Sākotnēji nešķita, ka vīrietis varētu būt draudīgs.

Satiksme Buļļu ielā sestdienas vakarā bija visai intensīva. Uzbrukuma brīdī garām brauca kāds automašīnas vadītājs un teju avārēja, jo laikus pamanīja grūdienu un grieza stūri pa labi. Līgai paveicās, jo tomēr izdevās ar kāju apturēt kritienu uz brauktuves. Aptuveni 70 gadus vecais vīrietis turpināja provokācijas.

"Viņš sāka lamāties, saukt par lesbietēm. Es sapratu, ka viņš ir ar garīgiem traucējumiem. Viņš kliedza uz manu meitu un nāca man virsū, un draudēja ar priekšmetu, kas viņam bija rokās," stāsta Līga.

Sieviete brīdina apkaimes iedzīvotājus – ja kādam iznākt sastapties ar garu, kalsnu, bārdainu vīrieti, ziņojiet policijai pa tālruni 110.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu