Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznes Anastasijas Zavorotņukas meita mātes slimības dēļ atceļ kāzas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: anna_zavorotnyuk/ Instagram

Vairāk nekā divus gadus aktrise Anastasija Zavorotņuka cīnās ar vēzi. Aktrises meita Anna savā "Instagram" profilā sekotājiem padalījās ar to, ka mātes slimības dēļ atcēlusi savas kāzas.

Drīz pēc tam, kad jauno meiteni bildinājis viņas mīļotais cilvēks, viņa uzzināja, ka mammai atkārtoti ir diagnosticēts vēzis. Jaunais pāris izlēma kāzas uz laiku atlikt. Tagad aktrises meita šaubās, vai vispār ir nepieciešams svinēt kāzas. Viņa atzīstas, ka šobrīd nav nekāda svētku noskaņojuma.

"Šajā laikā man nebija nekāda noskaņojuma svinēt svētkus. Jūs, droši vien, saprotat, par ko es runāju. Viss šobrīd ir nolikts "uz pauzes". Vēl tagad nesaprotu, vai es to vēlos vai nevēlos. Es domāju attiecībā tieši par kāzām," stāsta jaunā sieviete.

Sava līgavaiņa vārdu sieviete neatklāj, turklāt viņa nekad nav publicējusi kopīgas fotogrāfijas. Viņa joko, ka mīļotais cilvēks "visticamāk ir blondīns". Zināms, ka jaunieši iepazinās studiju laikā Amerikā un kopā viņi jau ir sešus gadus. Lai gan abi satikušies otrpus okeānam, taču tur dzīvot nevēlējās un atgriezās Krievijā. Pēc pašas sievietes sacītā, viņas otrā pusīte ir dzimis un šobrīd arī dzīvo Maskavā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu