VIDEO ⟩ Avārija Salaspils novadā: Šofere nepārdomāti apdzen kravas auto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Kāda vieglā auto vadītāja trešdien, 17. novembrī, uz Rīgas apvedceļa, Salaspils novadā, nepārdomāti veica kravas automašīnas apdzīšanu brīdī, kad pretējā josla bija "aizņemta". Tālbraucējs, redzot auto tuvojoties, strauji bremzēja, lai dotu iespēju pretim braucošajam tomēr atgriezties savā joslā, taču avārija jau bija neizbēgama, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šodien netālu no Muceniekiem kādai "Renault" automašīnas vadītājai neizdevās veiksmīgi apsteigt kravas automašīnu. Vai nu nepareizi aprēķināts attālums jeb ātrums, vai kas cits, bet vadītajai, kas bija pie "Renault" auto stūres, nācās ciest iespaidīgā avārijā. 

Dainis precīzi neatceras, kas tā bija par mašīnu, kurā "Renault" vadītāja teju ietriecās frontāli, taču pretī braucošais negadījumā netika "ierauts". Mediķi, kurus izsauca garāmbraucēji, saņēma ziņas par avāriju ap plkst. 12.40.

Neviens no lieciniekiem tobrīd vel īsti nezināja, cik daudz cilvēku ir automašīnā un cik smagas traumas tie guvuši, tādēļ uz notikuma vietu nosūtītas divas mediķu brigādes un ārstu speciālistu ekipāža gadījumā, ja bus nepieciešama cietušo reanimācija. "Renault" vadītāja tika cauri bez traumām, bet viņas līdzbraucēja guva salīdzinoši vieglus sasitumus.

Vienu no braukšanas joslām īsu brīdi aizņēma dienestu transportlīdzekļi, izveidojās sastrēgums, taču šoreiz labu darbu izdarīja nejauši garāmbraucēji – ārzemnieki –, kas palīdzēja policistiem regulēt satiksmi. Īsi pirms plkst. 14 satiksme abos virzienos tika pilnībā atjaunota.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu