VIDEO ⟩ NBS sveiciens valsts svētkos. Lidmašīnu un helikopteru lidojums pāri Vecrīgai (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aviācijas parāde virs Rīgas
Aviācijas parāde virs Rīgas Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sveicot valsts iedzīvotājus Latvijas proklamēšanas 103.gadadienā, šodien Rīgas ielās būs redzama Nacionālo bruņoto spēku (NBS) militārā tehnika.

NBS mikroblogošanas vietnē "Twitter" skaidroja, ka iedzīvotājiem nav jāsatraucas, ja Rīgas ielās šodien tiek pamanīta militārā tehnika un gaisa kuģi.

"Šis ir mūsu sveiciens Latvijas 103.gadadienā," pauda NBS, aicinot iedzīvotājus sveicienam sekot līdzi arī tiešraidē televīzijā.

Kā ziņots, labvēlīgos laika apstākļos NBS šodien plāno lidmašīnu un helikopteru lidojumu pāri Vecrīgai, noskaidroja aģentūra LETA.

Ņemot vērā ar Covid-19 izplatību saistītos valstī noteiktos ierobežojumus, šogad nenotiek ikgadējās 18. novembrī plānotās NBS militārā parāde un klātienes svētku pasākumi. Rūpējoties par svētku sajūtu, tā vietā aizsardzības nozare sadarbībā ar plašsaziņas līdzekļiem sarūpējusi īpašu svētku programmu Latvijas iedzīvotājiem.

Šodien sākot no plkst.12.45 Latvijas Televīzijā, Latvijas Radio un RīgaTV24 aizsardzības nozare aicina Latvijas iedzīvotājus sekot līdzi NBS sveicienam valsts svētkos, kas tiks pārraidīts tiešraidē.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu