FOTO ⟩ Kalniņš, Freimanis un Stabulnieks - X Faktora trešā tiešraide tiks aizvadīta valsts svētku noskaņās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TV3 Group/Publicitātes foto

Svētdien, 21. novembrī, plkst. 20.00 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 tiks aizvadīta vērienīgā muzikālā šova "X Faktors" 4. sezonas fināla 3. tiešraides koncerts. Tajā uz skatuves kāps atlikušie 8 fināla dalībnieki, kuri izpildīs gan iemīļotas pašmāju dziesmas, gan pasaulē atpazīstamas melodijas.

Pēc X Faktora 2. tiešraides noskaidrojās, ka dalību šovā turpina Grēta Grantiņa, Deniels Bērziņš grupa "We", Olga Palušina, Viktors Buntovskis, Diona Liepiņa, Eduards Rediko un Edgars Kārkliņš. Savukārt skatītāji un žūrija nolēma, ka šovs ir jāpamet Loretai Klibiķei un grupai "Audiokvartāls".

3. tiešraidē dalībnieki izpildīs tādu Latvijas komponistu un izpildītāju dziesmas, kā Imants Kalniņš, Uldis Stabulnieks un Mārtiņš Freimanis. Tāpat arī dzirdēsim virkni ārzemju izpildītāju dziesmas, kā piemēram – Bruno Mars, Ed Sheeran, Beyonce un citu.

4. sezonas finālists Edgars Kārkliņš atzīst, ka viņam dziedāt latviešu valodā ir svarīgi un tajā spējot daudz labāk un spilgtāk aprakstīt savas emocijas un piedzīvojumus.

“Valsts svētkos latviski dziedu krietni vairāk, lai gan arī ikdienā mans repertuārs ir 50/50 latviešu un angļu dziesmas.

Atceros, ka senāk skolā, svētku nedēļā vienmēr biju tas, kam bija jāizpilda latviešu dziesmas, un vienmēr to darīju ar prieku un patriotisma sajūtu sirdī.

Savās dziesmās nedaudz grūtāk ietērpt konkrētus vārdus un ievīt tos tā, lai tie ir labskanīgi, jo zinām, cik latviešu valodā ir daudz mīkstinājumi un grūtāk izrunājami vārdi, bet kopumā dziedāt un radīt latviski man ļoti patīk. Šonedēļ atkal dziedāšu latviski – dziesma būs jaudīga un vismaz manī vienmēr rada patriotisma sajūtu," apgalvo X Faktora 4. sezonas finālists Edgars Kārkliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu