Dīzeļdegvielas cena Rīgā samazinās, bet Tallinā un Viļņā kāpj

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušās darba nedēļas nogalē benzīna cena Rīgā saglabājās stabila, Tallinā samazinājās, bet Viļņā pieauga. Tikmēr dīzeļdegvielas cena Rīgā kritās, bet Tallinā un Viļņā pieauga. 

Arī šajā darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien maksāja 1,544 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,7% - līdz 1,404 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,1% - līdz 1,482 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,2% - līdz 1,372 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena, kas bija stabila trīs nedēļas, saruka par 0,3% - līdz 1,579 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,1% - līdz 1,389 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Viļņā palielinājās par 2,6% un piektdien maksāja attiecīgi 0,795 eiro un 0,792 eiro par litru. Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,2% un maksāja 0,82 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu