Ar ko pavadīt Ziemassvētkus? Zodiaka pārstāvji, kuri uzburs īstu brīnumu laiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jonathan Borba/ Unsplash

Straujiem soļiem tuvojas gada beigas, kas nozīmē to, ka drīz Ziemassvētku vecītis steigsies ar dāvanu maisu un iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos. Svētki nav iedomājami bez tuvākajiem cilvēkiem, ēdiena un mūzikas - noskaidro, kura horoskopa zīme sarīkos visjaukākos svētkus!

1. Auns

Neskatoties uz bravūru, Auni priecājas pavadīt savu brīvo laiku kopā ar ģimeni. Ziemassvētku brīvdienas sniedz iespēju Aunam atpūsties no ikdienā piedzīvotā stresa un uzkrāt jaunus spēkus. Šī horoskopa zīme sarīkos pašus krāšņākos svētkus.

2. Vēzis

Vēzim patīk Ziemassvētki, jo tā ir iespēja, lai pavadītu laiku kopā ar savu ģimeni un draugiem. Jebkurš iemesls ir pietiekami labs, lai Vēzis sarīkotu lielu radu saietu.

3. Lauva

Svētki ir ne tikai brīnišķīgs laiks, lai baudītu garšīgu ēdienu un jautru mūziku, bet arī, lai uzvilktu mugurā skaistākos ballīšu tērpus. Lauva ir viena no iedomīgākajām horoskopa zīmēm, tādēļ tā izmantos svētkus kā iemeslu, lai uzņemtu pašbildes. 

4. Skorpions

Tiklīdz radusies iespēja tuvāk izzināt Skorpiona noslēpumaino personību, tu tiec pieņemts kā ģimenes loceklis. Skorpionam patīk rūpēties par savu ģimeni un draugiem. Ēst gatavošana ir ne tikai viņu kvēlākais vaļasprieks, bet arī veids, kā parādīt savas rūpes. Sagatavojies kārtīgam cepetim!

5. Strēlnieks

Svētkiem tuvojoties, Strēlnieka ieturētā un introvertā personība mainās. Kvalitatīva maltīte, jautra svētku mūzika un pavadīts laiks kopā ar ģimeni ir iemesli, kādēļ šī horoskopa zīme priecājas par svētku tuvošanos. Ja Strēlnieki spētu to ietekmēt - Ziemassvētkus vajadzētu svinēt reizi mēnesī.

6. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs labprāt pieņem jaunus izaicinājumus, tādēļ katra gada beigās to iepriecina doma par "jaunas lapas pāršķiršanu". Ziemassvētki ir laiks, lai Ūdensvīri novērtētu pēdējo 12 mēnešu sasniegumus. Šī horoskopa zīme labprāt apdāvina citus, radot cilvēku sejās smaidu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu