FOTO ⟩ Šonedēļ "Gandrīz ideālajās vakariņās" satiksies četras spilgtas personības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar kanālā TV3 un Go3 uz "Gandrīz ideālām vakariņām" pulcēsies četras atšķirīgas un spēcīgas personības – mūziķis Ralfs Eilands, aktrise un režisore Rēzija Kalniņa, žurnālists Ralfs Dravnieks un grupas "Astro’n’out" līdere Māra Upmane-Holšteine.

Kā pirmā viesus pie sevis uzņems iemīļotā dziedātāja, grupas "Astro’n’out" līdere un Imanta Ziedoņa fonda "Viegli" dalībniece Māra Upmane-Holšteine. Māra viesus pārsteigs ar mājīgiem ēdieniem un absolūti astronautisku telpas noformējumu.

Otrajā vakarā "Gandrīz ideālu vakariņu" dalībnieki dosies ciemos pie iemīļotās Dailes teātra aktrises un mūzikas telpas "Oratorio" saimnieces Rēzijas Kalniņas. Kā jau radoša personība, Rēzija viesiem piedāvās ēdienu ar pārdomātiem un nedaudz savdabīgiem nosaukumiem – "Savu draugu gaidīšanas svētki", "Vīra iecienītais mikslis" un "Pēcizrādes našķīši". Bez gastronomiskiem gardumiem Rēzija saviem viesiem sniegs arī dzejas un mūzikas izrādi.

Kā trešais pie sevis paša būvētajā būdiņā uzņems portāla "Santa.lv" redaktors Ralfs Dravnieks. Namatēva mājvietas atrašanās vieta maldinās ne vienu vien vakariņu viesi, bet, nokļuvuši galamērķī, "Gandrīz ideālu vakariņu" dalībnieki sajutīsies kā pasakā. Jautājums paliek atklāts – vai Ralfam mājā bez elektrības un citām mūsdienu ekstrām izdosies pagatavot nedēļas labākās vakariņas?

Nedēļas noslēdzošajā sērijā viesi nokļūs komunālajā dzīvoklī, kurā kopā ar saviem draugiem mitinās Ralfs Eilands. Viņš saviem viesiem liks galdā nevis ideālās, bet gan ekstrēmās vakariņas ar pelmeņiem un ātri vārāmajiem makaroniem. Protams, neizpaliks arī koncerts savā daudzstāvu mājas dzīvoklī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu