Trešdienas horoskops: 24. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops trešdienai, 24. novembrim.

AUNS

Lieliski orientēsies situācijās un cilvēkos, zināsi, kā ar kuru runāt, lai gūtu vēlamo rezultātu. Netērē enerģiju tur, kur nav atdeves. Turklāt vēlams virzīties tuvāk karjeras kāpnēm.

VĒRSIS

Daudz pienākumu. Veidosi kontaktus un vadīsi pārrunas. Viss notiks ar vērienu un sniegs gandarījumu. Pēc darba izstaigājies, izvēdini galvu, lai dienas spriedze paliek viņpus mājas slieksnim.

DVĪŅI

Darbā iespējamas pārmaiņas vai situācijas, kas tev nav pa prātam. Vakarā velti laiku sev, atpūtai un vienatnei, lai sakārtotu domas un noformulētu viedokli svarīgos jautājumos.

VĒZIS

Cilvēki gribēs vienkārši aprunāties, pajautāt padomu, uzticēt noslēpumus. Tomēr raugies, lai komunikācija nekļūst pārāk apgrūtinoša - tev savas lietas darāmas.

LAUVA

Lieliska diena jaunu zināšanu apguvei. Tiešsaistes kursu piedāvājumā atradīsi noderīgāko. Mājās var izcelties pa kādam strīdiņam, bet tie tādi sīkumi.

JAUNAVA

Piemērots laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs, bankās vai risinātu jebkāda veida lietišķas sarunas. Vakarā no sirds priecāsies atgriezties mājās, kur miers un pozitīva gaisotne.

SVARI

Šodien paļaujies vairāk pats uz saviem spēkiem. It īpaši tad, ja neesi simtprocentīgi pārliecināts par partneru čaklumu un ieinteresētību. Derētu papildināt zināšanas profesionālajā jomā.

SKORPIONS

Darbā nestrīdies ar priekšniecību. Ja kaut kas nav pa prātam, labāk paturi to pie sevis - lai arī kā gribētos „izmest villu”. Šobrīd svarīgākas sirdslietas, romantika, attiecību spodrināšana.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā naudas lietas. Ja šķiet, ka samaksa nav adekvāta, tad jārunā par algas pielikumu vai jāmeklē citi varianti. Biznesa cilvēkiem jākoncentrējas uz darbības paplašināšanu.

MEŽĀZIS

Novērtēsi, ka līdzās ir labi draugi, uz kuriem vari paļauties, savstarpēja izpalīdzēšana draudzības saites padarīs ciešākas. Jāsargās no spontāniem lēmumiem privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Interese par mācībām, redzesloka paplašināšanu un jaunām tālēm. Papildini zināšanas, piesakoties tiešsaistes kursos vai konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklim uzticies.

ZIVIS

Piņķerīga diena. Jābūt uzmanīgam ar tehnoloģiskām ierīcēm. Strādājot pie datora, dublē failus, skenē mobilo telefonu, lai „izķertu” vīrusus u.tml.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu