Ceturtdienas horoskops: 25. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 25. novembrim.

AUNS

Darbā un biznesā nāksies sevi pierādīt. Autoritāte ir jāiegūst ar zināšanām un personības spēku – tas tev izdosies. Var rasties negaidītas iespējas pavairot ienākumus.

VĒRSIS

Darbā iespējamas pārmaiņas. Raugies, kādu labumu no situācijas vari iegūt. Jaunas idejas izrādīsies ienesīgas, taču būs krietni jāpastrādā. Bet vai gan Vērsi tas biedē!

DVĪŅI

Jauna informācija, kas sākotnēji var šķist ļoti noderīga. Tomēr esi modrs un pārbaudi, jo katrs stāstītājs bieži vien pievieno savu interpretāciju. Un beigās viss nav tā, kā sākumā licies.

VĒZIS

Darbā vai biznesā esi gatavs realizēt ambīcijas. Ir piemērots laiks peļņai un jauniem projektiem. Bet ar finansēm jārīkojas apdomīgi, jo var gribēties daudz iztērēties saimniecības vajadzībām.

LAUVA

Noskaņojums optimistisks, bet, ja kaut kas netīk, tad situācija jāmaina. Ir vērts izskatīt jaunas iespējas un piedāvājumus. Un, protams, jāraugās, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts.

JAUNAVA

Virzies uz mērķi apdomīgi, un tev izdosies sasniegt iecerētās virsotnes. Labs palīgs būs diplomātija un spēja reaģēt atbilstoši situācijām. Jaunava ir reāliste un prot rēķināt.

SVARI

Lieliskas idejas, taču jāraugās vai tām ir reāls segums. Drošajiem pieder pasaule, bet arī apdomība nenāks par skādi. Daudz jaunas informācijas, kas jāizvētī un jāpārdomā.

SKORPIONS

Ieklausies kolēģu vai darījumu partneru viedoklī. Visam nav jāpiekrīt, bet viņu idejās tomēr ir kāds racionālais grauds. Ja lietišķās lietas nogurdinājušas, tad jāļaujas dzīves baudīšanai.

STRĒLNIEKS

Darba spars un enerģija. Strēlnieks gribēs sasniegt jaunus apvāršņus, tomēr jāuzmanās no pārāk liela optimisma. Tāpat arī no lieliem tēriņiem par skaistiem niekiem.

MEŽĀZIS

Jauka diena - kad gribas smaidīt un cilvēki atbild ar to pašu. Būs vēlme izkāpt no komforta zonas un realizēt radošas idejas, kā arī ļauties piedzīvojumiem sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Ne vienmēr visi izprot tavas idejas. Un arī nevajag. Līdzās ir uzticama komanda, ar ko var saprasties teju bez vārdiem. Šodien vēlreiz par to pārliecināsies.

ZIVIS

Daudz domu galvā. Par dzīves vērtībām, par sabiedriskajiem procesiem un par to, kas tev pašam šobrīd svarīgi. Vajag mazliet izvēdināt galvu – derēs garāka pastaiga vai kultūras pasākums.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu