FOTO ⟩ Valmieru klāj pirmā sniega sega

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: "Apollo.lv" aculiecinieks

Aculiecinieks ziņo, ka Valmierā uzsnidzis pirmais sniegs, ceļi ir slideni un gaisa temperatūra noslīdējusi zem 0°. 

Foto: Pirmā sniega sega Valmierā

Portāls "Apollo.lv" jau ziņoja, ka pirmdien, 22. novembrī, visā Latvijā izsludināts dzeltenais brīdinājums par gaidāmo sniegu.

Naktī no 22. novembra uz 23. novembri Latvijas teritoriju šķērsos nokrišņu zona, daudzviet gaidāms slapjš sniegs un sniegs, austrumu rajonos snigšana turpināsies arī dienā.

No rīta teritorijas lielākajā daļā būs izveidojusies 1-4 cm bieza sniega kārta. Dienā valsts rietumu daļā gaidāms arī lietus un sniega sega pakāpeniski kusīs.

Snigšanas laikā redzamība brīžiem pasliktināsies līdz 1-2 km, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Autovadītājiem jābūt piesardzīgiem - ceļi būs slideni, kā arī brīžiem nokrišņu laikā pasliktināsies redzamība.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, no nakts vidus piekrastē tas būs mēreni stiprs un brāzmās sasniegs 15-19 m/s. Gaisa temperatūra būs +1…-4° robežās, jūras piekrastē līdz +4°.

Rīgā lielākoties mākoņains laiks, nakts otrajā pusē sagaidāms sniegs, slapjš sniegs, no rīta sniega segas biezums sasniegs 2-4 cm.

Ceļi un ietves būs slideni, kā arī nokrišņu laikā gaidāma pasliktināta redzamība. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, un gaisa temperatūra būs ap 0°.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu