Aktuāli ⟩ Daudzviet apledojums apgrūtina braukšanu. Lielākajā Latvijas daļā sniegs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sniegs un putenis pilsētā.
Sniegs un putenis pilsētā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Otrdien, 23. novembrī, lielākajā daļā Latvijas teritorijas sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi".

Otrdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Tallinas šosejas posmā Tūjas krustojums - Ainaži, Vidzemes šosejas posmā no Līgatnes līdz Raunas pagriezienam, pa Rīgas apvedceļu visa maršruta garumā, kā arī pa Bauskas un Jelgavas šosejām visa maršruta garumā.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir Liepājas šosejas posmos Rīga - Annenieki un Skrunda - Liepāja, pa Ventspils šoseju visā tās garumā, Daugavpils šosejas posmā Rīga - Daugavpils, Rēzeknes šosejas posmā no Jēkabpils līdz Varakļāniem un pa Kokneses šoseju visa maršruta garumā.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Jelgavas, Jēkabpils, Kuldīgas, Liepājas, Limbažu, Madonas, Ogres, Saldus, Talsu, Tukuma, Valkas un Ventspils apkārtnēs.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pret slīdēs materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistīta 120 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu