VIDEO ⟩ Girgensons ar vārtu guvumu nespēj glābt "Sabres" no zaudējuma pret "Blue Jackets" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kolumbusas "Blue Jackets" komanda.
Kolumbusas "Blue Jackets" komanda. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pirmdien, 22. novembrī, Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem, tomēr Bufalo "Sabres" bija spiesti atzīt Eljva Merzļikina pārstāvētajās Kolumbusas "Blue Jackets" pārākumu.

Buffalo "Sabres" vienība ar 4:7 (2:2, 2:3, 0:2) savā laukumā piekāpās "Blue Jackets" komandai.

Girgensons pirmā perioda pēdējā sekundē vairākumā panāca izlīdzinājumu 2:2, pie rezultativitātes punkta tiekot otro maču pēc kārtas.

Merzļikins šoreiz palika uz "Blue Jackets" rezervistu soliņa, viesu vārtos stājoties Jonasam Korpisalo. Somu vārtsargs atvairīja 29 no 33 metieniem pa viņa vārtiem.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Džeks Rosloviks un Vladimirs Gavrikovs, bet pa reizei precīzi bija Olivers Bjorkstrands, Makss Domi un Šons Kuralī. Tikmēr "Sabres" rindās divi gūti vārti Teidžam Tompsonam, bet vieni - Dilanam Kozensam.

Jāatzīmē, ka pēdējos divus vārtus trešā perioda izskaņā viesi guva ripu raidot tukšos "Sabres" vārtos.

Girgensons pirmdienas mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 32 sekundes, no tām divas minūtes un 19 sekundes mazākumā, bet vienu minūti un 35 sekundes vairākumā. Latviešu uzbrucējs divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu pretinieku metienu, uzvarēja septiņot no 16 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Girgensons šosezon 18 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 16 punktiem 18 mačos ieņem 13. vietu, bet "Blue Jackets" ar 20 punktiem 16 spēlēs ir septītajā pozīcijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu