VIDEO ⟩ Neskaidros apstākļos nedēļas nogalē Ikšķilē gājis bojā kāds vietējais iedzīvotājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Neskaidros apstākļos nedēļas nogalē Ikšķilē gājis bojā kāds vietējais iedzīvotājs. Vīrietis tika atrasts bez dzīvības pazīmēm. Policija cenšas noskaidrot, vai cilvēku ir notriekusi automašīna, vai arī nāves iemesls ir pavisam kas cits, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms plkst. 17 pa Dārza ielu Ikšķilē pastaigājās kāda vietējā iedzīvotāja, ratiņos vedot savu mazuli. Sieviete tumsā pamanīja, ka ceļa malā, zālājā, ar seju pret zemi nekustīgi guļ kāds cilvēks. Jaunā māmiņa uz brīdi apjuka, taču ātri saprata, ka jāmeklē palīdzība.

"No sejas tecēja asinis, un tas arī viss.

Mēs viņu aizsargājām tikai no tā, lai neviena automašīna nebrauc viņam virsū, jo vairāk neko palīdzēt nevarējām," stāsta kaimiņiene.

Mediķu brigāde Dārza ielā ieradās pirms policijas ekipāžas. Ārstiem bija grūti spriest, kā un kādas traumas bija guvis aptuveni 50 gadus vecais vīrietis.

"Nav zināms, kāds ir bijis iemesls tam, ka cilvēks uz ielas bija bezsamaņā. Bija redzamas svaigas asins pēdas, tādēļ bija nepieciešams fiksēt mugurkaulu.

Cilvēks bija bezsamaņā, nebija sirdsdarbība, nebija elpošana. Līdz ar to nepieciešams uzsākt atdzīvināšanas pasākumus. Tie tika veikti gandrīz 40 minūtes. Diemžēl tika konstatēta bioloģiskā nāve, un [cilvēks] tika nogādāts Valsts Tiesu medicīnas ekspertīzes centrā," skaidro NMPD.

Policijā pastāv versija, ka vīrieti ir notriekusi automašīna, kuras vadītājs spēkratā pameta negadījuma vietu. Taču, vietējie iedzīvotāji tā nedomā. Kaimiņiene kopā ar ģimeni bija pagalmā un būtu dzirdējusi avārijas troksni.

Likuma sargi kriminālprocesa ietvaros centīsies noskaidrot patieso vīrieša nāves cēloni. Pagaidām vēl nav pabeigta medicīniskā ekspertīze, kuras rezultāti varētu sniegt precīzāku atbildi par notikušā apstākļiem.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu