VIDEO ⟩ Balcera un Bļugera komandas tiek pie uzvarām NHL mačos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins"
Pitsburgas "Penguins" Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos izcīnīja Pitsburgas "Penguins" un Sanhosē "Sharks" vienības.

Balcera vienība Sanhosē "Sharks"savā laukumā papildlaikā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) pieveica Karolīnas "Hurricanes", kamēr Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" izbraukumā ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) sagādāja zaudējumu Vinipegas "Jets".

Latviešu uzbrucēji pie rezultativitātes punktiem netika.

Balcers laukumā bija 15 minūtes un 53 sekundes, no kurām minūti un 13 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, reizi pārtvēra pretinieku piespēli un bloķēja vienu viesu raidījumu pa vārtiem. Balcers maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vārtus "Sharks" labā pamatlaikā guva Kevins Labanks, bet papildlaika otrajā minūtē precīzs bija Aleksandrs Barabanovs. "Hurricanes" sastāvā vienīgais trāpīgais raidījums Tonija Diandželo kontā.

Savukārt Bļugers pirmdienas mačā pret "Jets" laukumā bija 16 minūtes un vienu sekundi, divas minūtes un 45 sekundes spēlējot mazākumā. Uzbrucējs izpildīja divus metienus, pielietoja divus spēka paņēmienus, pieļāva vienu kļūdu un uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem.

"Penguins" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Džeisons Zakers, Dantons Heinens un Džeiks Gencels, kamēr "Jets" rindās precīzs bija Doiminiks Toninato.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 19 punktiem 18 spēlēs ieņem desmito vietu, bet Pitsburgas komandas kontā ir 20 punkti un astotā vieta Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu