Latvijas Radio personība Kaspars Markševics skaidro savu dalību dziesmas videoklipā, kas interneta vidē nodēvēta par "antivakseru himnu" (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Markševics
Kaspars Markševics Foto: Zane Bitere/LETA

Lāčplēša dienā internetā tika publicēta dziesma un videoklips, kurā piedalās vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, kas publiski ir pret Covid-19 obligātu vakcināciju. Latvijas Radio 2 ētera personība Kaspars Markševics skaidro savu dalību dziesmas videoklipā.

Viens no klipā redzamajiem ir mūziķis, šova "Talantu fabrika" ceturtās sezonas uzvarētājs un Latvijas Radio 2 ētera personība Kaspars Markševics.

Uz Markševica dalību dziesmas videoklipā, kas internetā tikusi nokristīta par antivakseru himnu, uzmanību vērsa producents Juris Millers. "Lai piedod man viens no klipā redzamajiem - Kaspars Markševics, kurš šobrīd strādā sabiedriskajā medijā - Latvijas Radio -

kā no morāles viedokļa ir savienojama dalība antivakcinācijas himnas video un darbs Latvijas Radio,

kas līdz šim it kā atbalstīja zinātnē balstītu pieeju epidemioloģiskās krīzes pārvarēšanai?"

Markševics atbildēja, ka viņam dziesma ļoti sasaucas ar valsts svētkiem un "nekad neiedomājos, ka šīs dziesmas liktenis būs šāds".

"Es, liekot roku uz sirds, atzīstu, ka sevi nevēlos identificēt kā kādas kustības vēstnesi. Klipa veidotāji savu ieceri pamatoja ar patriotisku video. Gala iznākums man netika rādīts. Vēlos uzsvērt - es uzticos medicīnai un zinātnei! Es devos vakcinēties teju pirmais no sev zināmajiem līdzcilvēkiem, un allaž esmu par drošību, mieru, veselību, atbildību pret līdzcilvēkiem un cieņu," Milleram atbildēja Markševics.

Nu Markševics izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka par savu dalību videoklipā viņam bijušas pārrunas ar Latvijas Radio vadību. "Izstāstīju, kā nokļuvu šajā klipā. Paldies Dievam, tur nedziedu, esmu redzams tikai fragmentā. Izskanēja ieteikums izņemt mani no šī klipa, un es aicināju Gaiti [Lazdānu - dziesmas autoru un klipa producentu - red.] to darīt. Esam labi pazīstami, pārrunājām šo situāciju, un

viņš solīja publiskot jaunu klipa versiju, kur nebūšu redzams," stāsta Markševics.

Kā zināms, dziesmas videoklipā bez Kaspara Markševica piedalās dziedātāji Normunds Pauniņš, Lolita Novikova, Horens Stalbe, Viktorija Plēpe, Maija Lūsēna, aktieris Andris Bērziņš, komponists Vestards Šimkus, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, blogere Maija Armaņeva un arī hokejists Kaspars Daugaviņš. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu