VIDEO ⟩ Lebrons Džeimss pirmo reizi NBA karjerā saņēmis diskvalifikāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne par incidentu mačā pret Detroitas "Pistons" saņēmis savas karjeras pirmo diskvalifikāciju.

Pirmdien, 22. novembrī, mačā starp Losandželosas "Lakers" un Detroitas "Pistons" izcēlās pamatīgas nekārtības.

Konfliktsituācija sākās cīņā par potenciālo atlēkušo bumbu pēc Džerami Granta soda metiena. Cīņas epizodē Džeimss ar kreiso roku trāpīja pa seju Aizejam Stjuartam, atverot brūci virs "Pistons" uzbrucēja acs.

Konfliktā pēcāk iesaistījās vēl citi basketbolisti, bet incidenta galvenie varoņi Džeimss un Stjuarts no spēles tika izraidīti.

NBA šo incidentu ir izvērtējusi un abiem spēlētājiem piešķīrusi arī papildu soda mērus. Džeimss ticis pie savas karjeras pirmās diskvalifikācijas, jo būs spiests izlaist "Lakers" nākamo spēli. Savukārt Stjuartam līga piespriedusi divu spēļu diskvalifikāciju.

"Lakers" nākamo maču aizvadīs pret Ņujorkas "Knicks", savukārt "Pistons" komandai bez Stjuarta būs jāiztiek spēlēs pret Maiami "Heat" un Milvoki "Bucks".

Losandželosas "Lakers" šobrīd ar deviņām uzvarām un tikpat zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem 9. pozīciju, kamēr "Pistons" ar četriem panākumiem 16 mačos Austrumu konferencē ir pirmspēdējie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu