Jauni mērķi, ziemas prieki un atpūta mājās. Horoskopa zīmes, kurus aukstums un sniegs nebiedē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Toa Heftiba/ Unsplash

Ir cilvēki, kuri labprāt izbauda aukstu laiku un ziemas priekus, slēpojot kalnos un ceļot sniegavīru, taču citiem šis gadalaiks asociējas ar stindzinošu salu un iesnām. Noskaidro, kurām horoskopa zīmēm ziema ir vismīļākais gadalaiks!

Vērsis

Vērsis saskata katrā gadalaikā gan pozitīvus, gan negatīvus aspektus, taču tieši ziemu šī horoskopa zīme izbauda visvairāk, jo tā atbilst viņu mierīgajam raksturam. Vasarā Vēršiem patīk piedalīties dažādās aktivitātēs, taču patiesu atpūtu un mieru viņi iegūst ziemā. 

Vēzis

Vēzis labprāt izbauda ziemu, ietinoties dažādās segās. Mīļākā seriāla skatīšanās vienatnē, ēdot popkornu, definē šīs horoskopa zīmes fantāziju par perfektu vakaru. 

Jaunava

Jaunavām patīk sals un stindzinošs aukstums. Jaunavas ievēro mazās detaļas, kas ziemu veido viņu acīs par īpašu gadalaiku. Viņām patīk sniegs, klusums un miers, kuru nes šis gadalaiks.

Svari

Svari vienmēr domā par nākotnes plāniem. Ziemā viņi ir visaktīvākie, jo jūtas patīkami satraukti par jauna gada tuvošanos.

Skorpions

Skorpiona mīļākie svētki ir Ziemassvētki, viņi izbauda svētku mielastu un pavadīto laiku kopā ar ģimeni. Tas ir laiks, kad šī horoskopa zīme jūtas atpūtusies. 

Mežāzis

Šī horoskopa zīme ir ļoti mērķtiecīga. Ziemā Mežāzis ir ļoti priecīgs, jo tas ir laiks, kad čaklā zīme plāno nākamos mērķus. Ar katru gadu Mežāzis cenšas kļūt par labāku sevis versiju. Ziemā viņš sasniedz augstāko pilnveides punktu gadā. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīram patīk minimālisms. Viņš labprāt pavada mājās laiku vienatnē, tādēļ ziema ir lielisks gadalaiks, kad atrasties savā komforta zonā. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu