"TikTok" lietotāji apgalvo, ka šī maģiskā dziesma mainot viņu dzīves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jacob Lund/Shutterstock

Pulka vietnes "TikTok" lietotāji apgalvo, ka, izveidojot videoklipu, izmantojot IANO dziesmu "Time In Oblivion", un saglabājot to melnrakstos, jūs piemeklēs liela veiksme. Medijs "Vice" norāda, ka šis ir tikai vēl viens labsajūtas veicināšanas rīks, kas būtībā ir tikai domāšana par labām lietām, līdz tās notiek, jeb domu spēks.

Jāatzīst, ka pats fakts ir maz ticams, ka dziesma var mainīt jūsu dzīvi, taču simtiem lietotāju apgalvo, ka pēc videoklipa uzņemšanas ar "Time In Oblivion" dziesmu fonā viņus ir piemeklējusi liela veiksme.

Piemēram, šī persona atrada 400 dolārus.

@punkfect

JUST FUCKING USE THE SOUND, YOU HAVE NOTHING LEFT TO LOSE!!!

♬ TIME IN OBLIVION - iANO

Vai arī šai "TikTokerei" pēc videoklipa saglabāšanas melnrakstos atzvanījusi Ņujorkas modeļu aģentūra.

@sophiaalopez10

REAL EVENTS I STG #fyp

♬ TIME IN OBLIVION - iANO

Vai arī šis puisis! Viņa kvēlākā vēlēšanās bija labi nolikt eksāmenus. Pēc dziesmas saglabāšanas melnrakstos viņš pārbaudes darbā saņēmis teju maksimālo vērtējumu.

@bexie

i didn’t study or anything. damn thsi sound actually fuckimg works #fyp

♬ TIME IN OBLIVION - iANO

Atšķirībā no Grabovoi skaitļiem - citai acīmredzamai krāpniecībai, kas iepriekš pārņēma "TikTok", - "Time in Oblivion" trendam nav mistiskas vai konspiratīvas vēstures.

Dziesma "Time In Oblivion" tika augšupielādēta "Soundcloud" pagājušajā gadā, un tā bija pirmā dziesma, ko augšupielādēja izpildītāji IANO. Viņu skaņdarbos atbalsojas pārsvarā atturīga elektroniskā un instrumentālā mūzika. Grupa nav pārlieku populāra, viņiem "Soundcloud" ir 418 sekotāju un, neskaitot viņu radīto "brīnumdziesmu", pārējie ievietotie ieraksti klausīti mazāk nekā tūkstoti reižu.

Šķiet, šis ir vēl viens pierādījums domu spēkam - vien daudz domājot par labām lietām, tās biežāk notiks ar jums.

Piemēram, lai saņemtu atzvanu no modeļu aģentūras, jums jau bija jāiesniedz portfolio. Labas atzīmes iegūšana kontroldarbā pat bez mācīšanās var šķist liela veiksme, kad mācāties vidusskolā, taču patiesībā tas nemaz nav tik grūti.

Protams, ir grūti izskaidrot gadījumu ar sievieti, kura pie savas automašīnas atrada 400 dolārus. Iespējams, šim skaņdarbam nudien ir kāds Visuma spēks, vai arī viņa to ir iestudējusi, lai pievērstu sev uzmanību, kas mūsdienu pasaulē un it īpaši internetā nav reta parādība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu