VIDEO ⟩ Porziņģim komandas rezultatīvākā spēlētāja gods Dončiča atgriešanās spēlē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 24. novembrī, uzvaru Lukas Dončiča atgriešanās spēlē izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas vienība Dalasas "Mavericks".

"Mavericks" viesos ar rezultātu 112:104 (21:26, 21:22, 38:28, 23:24, 9:1) pagarinājumā uzveica Losandželosas "Clippers" komandu.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 40 minūtes un 26 sekundes, atzīmējoties ar 30 punktiem (7/11 2p., 2/5 3p., 10/10 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī pa vienai rezultatīvai piespēlei, pārķertai bumbai un bloķētam metienam, kā arī septiņas atlēkušās bumbas. Šo spēli Porziņģis noslēdza ar +6 lietderību.

Šajā spēlē "Mavericks" rīcībā pēc trīs maču prombūtnes atkal palīdzēt varēja Luka Dončičs, kurš nesenajā mačā pret Denveras "Nuggets" iedzīvojās potītes savainojumā.

Slovēnis šajā spēlē atzīmējās ar 26 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām, kā arī deviņām rezultatīvām piespēlēm, maču noslēdzot ar +7 lietderību.

Savukārt pretinieku rindās rezultatīvākais ar 31 punktu bija Redžijs Džeksons, bet "Clippers" līderis Pols Džordžs 26 punktiem pievienoja deviņas bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles.

"Mavericks" ar šo panākumu pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Dalasas vienība šobrīd ar 10 uzvarām 17 mačos ieņem 4. vietu Rietumu konferencē. Ironiski, ka tieši zem "Mavericks" turnīra tabulā atrodas Losandželosas "Clippers", kuri arī ir izcīnījuši 10 panākumus, tiesa 18 spēlēs. Ja izslēgšanas spēles sāktos rīt abas komandas atkal tiktos savā starpā.

Porziņģis šosezon vidēji mačā ir atzīmējies ar 20,3 punktiem, 8,3 atlēkušajām bumbām un 1,5 bloķētiem metieniem.

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs jau savā laukumā, naktī uz svētdienu, plkst 3.30 pēc Latvijas laika tiekoties ar Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards". Paredzams, ka šajā spēlē latviešu basketbolists Vašingtonas komandas rindās jau būs atgriezies.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu