Makgregora treneris atklāj jaunu informāciju par sava audzēkņa atlabšanas procesu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Konora Makgregora treneris Džons Kavana sarunā ar "Submission Radio" pastāstīja par sava audzēkņa atlabšanu no kājas lūzuma.

Makgregors šā gada jūlijā cīņu pret Dastinu Porjē nepabeidza kājas lūzuma dēļ. Kopš tā laika īru cīkstonis ļoti aktīvi sociālo tīklu kontos faniem atrādījis sava rehabilitācijas procesa progresu.

Īru cīkstoņa treneris Džons Kavana atklāja, ka viņa cīkstoņa atlabšana norit gludi.

"Viņš drīzumā atgriezīsies sporta zālē. Nākamo nedēļu laikā viņš kopā ar mani atgriezīsies pie kontakta treniņiem. Šobrīd Konors koncentrējas uz spēka vingrinājumiem. Tas čalis ir masīvs. Es domāju, ka viņš atgriezīsies kā vidējā svara cīkstonis," norādīja Kavana.

Uzreiz pēc cīņas Makgregora pret Porjē UFC prezidents Deina Vaits spekulēja, ka īrs oktagonā neatgriezīšoties vismaz gadu. Tomēr Kavanas teiktais ļauj domāt, ka Makgregors oktagonā varētu atgriezties arī ātrāk.

"Mēs atsāksim cīņas sporta treniņus. Sākotnēji teicu, ka mums vajadzētu sākt ar tehnikas treniņiem, lai varētu novērtēt, cik tālu [atlabšanas procesā] viņš ir nonācis. Bet viņš teica, ka uzreiz vēlas atgriezties pilna kontakta treniņos. Viņš ir noskaņots ļoti entuziastiski. Precīzi nezinu, kad viņš būs atpakaļ, bet viņš pavisam noteikti atgriezīsies," sacīja Kavana.

Makgregors kopš savainojuma gūšanas uz cīņu ir aicinājis visdažādākos cīkstoņus. Nesen īrs norādīja, ka viņš atgriešanās cīņu aizvadīs pret cīkstoni, kura rīcībā tobrīd būs vieglā svara (līdz 70,1 kilogramiem) čempiona josta.

Vieglā svara divīzijas čempiona titula cīņa norisināsies 12. decembrī. Tajā Čārlzam Oliveiram piederošo čempiona jostu savā īpašumā mēģinās iegūt jau pieminētais Dastins Porjē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu