FOTO ⟩ Zuzāns kopā ar jauno mīļoto bauda "Spēlmaņu nakts" ceremoniju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns 23. novembrī kopā ar savu mīļoto sievieti apmeklēja ikgadējo "Spēlmaņu nakts" ceremoniju. 

Jānis Zuzāns kopā ar mīļoto sievieti Ilzi elegantos tērpos bija ieradušies vērot gada lielāko notikumu Latvijas teātra aprindās. Abi mīļotie smaidīgi pozēja kamerām. 

Līdz šim Zuzāns ar Ilzi vien pāris reizes parādījušies plašākai sabiedrībai, kopīgi apmeklējot kultūras pasākumus. Vasarā pāris apmeklēja mūzikas festivāla "Rīga Jūrmala 2021" atklāšanas koncertu, kā arī vietnē "Instagram" Zuzāns vairākkārt publicējis abu kopīgas fotogrāfijas.

Viesi ierodas uz "Spēlmaņu nakts" ceremoniju
Viesi ierodas uz "Spēlmaņu nakts" ceremoniju Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau iepriekš vēstījām, ka populārais pāris Jānis un Dina Zuzāni pēc 40 gadu kopdzīves bija nolēmuši šķirties. "Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas," portālam "Apollo" tolaik norādīja Zuzāns.

Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk. Abu laulības dzīvē ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu