Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ "Viņš nekonstatēja dzīvības pazīmes!" Indijā morga saldētavā atrasts dzīvs vīrietis, kuru pasludināja par mirušu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Skyward Kick Productions/Shutterstock.com

Kāds vīrietis Indijā tika kļūdaini pasludināts par mirušu un atstāts morga saldētavā, līdz viņa ģimene konstatēja, ka viņš vēl elpo, vēsta portāls "Business Insider".

Saskaņā ar AFP ziņojumu, kas publicēts vietnē "TODAY Online", 45 gadus vecais elektriķis Srikešs Kumars tika atzīts par mirušu 19. novembrī privātā medicīnas iestādē.

Pēc tam viņu ievietoja morga saldētavā, lai viņa ģimene no rīta varētu ierasties pakaļ viņa ķermenim.

"Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieks viņu apskatīja. Viņš nekonstatēja dzīvības pazīmes, tāpēc pasludināja viņu par mirušu," aģentūrai AFP sacīja slimnīcas medicīnas vadītājs.

Saskaņā ar Indijas ziņu dienesta "The Tribune" ziņojumu, Kumara ģimenes locekļi devās apskatīt viņa ķermeni un identificēja viņu kā dzīvu.

Kopš tā brīža sociālajos tīklos izplatās video, kurā viņš guļ uz slimnīcas kušetes.

Slimnīcas galvenais medicīnas vadītājs Šivs Sings laikrakstam "The Tribune" pastāstīja, ka neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieks, kurš izmeklēja Kumaru, kad viņš tika ievests pulksten 3.00, nekonstatēja sirdspukstus.

"Viņš vīrieti apskatīja vairākas reizes," sacīja Sings.

Portāls "The Times of India" ziņoja, ka Kumars, visticamāk, morga saldētavā atradās gandrīz septiņas stundas.

Portāls intervēja slimnīcas ārstu, kurš lūdza saglabāt viņa anonimitāti. Viņš sacīja, ka Kumars, visticamāk, palika dzīvs tāpēc, ka slimnīcā strāvas padeves pārtraukumi nepārtraukti ieslēdza un izslēdza saldētavu, kurā parasti ir zema temperatūra.

Sings sacīja, ka ir sākta izmeklēšana par kļūdaino nāves pasludināšanu. Tomēr viņš piebilda, ka šis ir rets gadījums un to nevar nosaukt par nolaidību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu