VIDEO ⟩ Aicina uz vīriešu veselībai veltītu konferenci "Vīrieti, dzīvo!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Urologu asociācija sadarbībā ar Latvijas 3x3 basketbola komandas spēlētājiem iniciatīvas "Esi savas veselības čempions" ietvaros aicina ikvienu, no 22. līdz 25. novembrim, tiešsaistē bez maksas vērot forumu vīriešu veselības atbalstam "Vīrieti, dzīvo!".

Foruma ietvaros vairāk nekā 20 Latvijas vadošie veselības nozares speciālisti – ģimenes ārsti, urologi, onkoloģi, ķīmijterapeiti, fizioterapeiti un psihoterapeiti – katru dienu plkst. 15.30 – 17.30 runās par prostatas vēža profilaksi, pirmajām pazīmēm, diagnostiku un ārstēšanu, psiholoģisko atbalstu prostatas vēža pacientiem un ģimenēm, kā arī paliatīvo aprūpi.

"Tiešraidi par vīriešu veselību organizējam jau otro gadu pēc kārtas. Šogad tā notiks četru dienu garumā, pievēršoties dažādiem ar vīriešu veselību saistītiem tematiem. Pagājušā gada statistikas dati liecina, ka Covid-19 laikā daudz onkoloģijas pacienti, baidoties no infekcijas, nav vērsušies pie ārsta un savu vēzi “ielaiduši”. Tādēļ šī tiešraide, kurā publicēsim vadošos veselības aprūpes speciālistus, īpaši aktuāla arī šobrīd, ļaujot ikvienam uzzināt sev svarīgo informāciju turpat pie TV, datora vai mobilā telefona ekrāna. Ikvienam būs iespēja anonīmi speciālistiem uzdot jautājumus. Priecājamies, ka tiešraidē piedalīsies arī mūsu mēneša vēstneši – Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētāji, kas dalīsies pieredzē rūpēs par savu veselību. Lai arī tiešraide veltīta vīriešu veselības tēmai, aicinām to vērot arī dāmām, jo, kā zinām, tieši viņas bieži vien pamudina vīrieti spert izšķirošo soli rūpēs par savu veselību," stāsta Latvijas urologu asociācijas prezidents Dr. Pēteris Vagnovs.

Video: Psiholoģiskais atbalsts un paliatīva aprūpe. Kā pieņemt palīdzību un pārvarēt bailes no nāves, kas jāzina tuviniekiem, ja mājās ir onkoloģiskais pacients, kā organizēt paliatīvās aprūpes saņemšanu

Vīriešu veselības foruma "Vīrieti, dzīvo!" kalendārs:

- 25. novembris, 15.30 – 17.30: psiholoģiskais atbalsts un paliatīva aprūpe. Kā pieņemt palīdzību un pārvarēt bailes no nāves, kas jāzina tuviniekiem, ja mājās ir onkoloģiskais pacients, kā organizēt paliatīvās aprūpes saņemšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu