VIDEO ⟩ Lēdurgā mikroautobusa vadītājs izbraukā kapus. Pēc notikušā šoferis aizbēdzis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nepatīkams atgadījums piedzīvots Lēdurgā, kur kravas mikroautobusa vadītājs iebrauca kapu teritorijā. Ar automašīnu vīrietis pārbrauca pāri kapa vietām, pieminekļiem un pamatīgi izvandīja apstādījumus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pa Lēdurgas kapiem brauc automašīna, kas taranē pieminekļus, kapu apmales un apstādījumus – apmēram šādi agrā rīta stundā izklausījās iedzīvotāju zvans atbildīgajiem dienestiem.

Busiņa vadītājs līkumoja starp kokiem un pēc ālēšanās pa kapu teritoriju pamanījās nobraukt vēl dažus kilometrus. Iespējams, pārkāpējs spētu aizlaisties vēl tālāk, taču plānus izjauca grāvis. Spēkrats noripoja no uzkalniņa un pamatīgi iestrēga. Bēgšanu vadītājs turpināja kājām, līdz nozuda mežā.

Likumsargi nolēma nepārbaudīt savu braucamrīku spējas bezceļu apstākļos un ar dienesta spēkratu dziļi mežā nebrauca. Līdz apskādētajam busiņam vīri aizgājuši kājām. Vēlāk notikuma vietā ieradās kādas firmas pārstāvis, jo "Volkswagen", izrādās, pieder uzņēmumam un, visticamāk, nepatikšanās iekļuvis viens no tā darbiniekiem.

Par šo faktu Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu, un tiek pārbaudīta informācija par iespējamo autovadītāju.

Tāpat Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67829194 vai 110.

Sazinoties ar Lēdurgas kapu pārstāvjiem, TV3 noskaidroja, ka neadekvātais šoferis pamanījies pārbraukt pāri divām kapa vietām un sabojāt to apmales, izsist no vietas vienu pieminekli un izvandīt apstādījumus.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu