Eltons Džons emocionālā stāstā atklāj, kādu dāvanu saņēmis no Fredija Merkūrija neilgi pēc viņa nāves (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nesen apritēja 30 gadi kopš leģendārā dziedātāja Fredija Merkūrija nāves. Mūziķis Eltons Džons dalījās ar emocionālu stāstu par dāvanu, ko saņēmis neilgi pēc Merkūrija došanās mūžībā.

Eltons Džons atklāja, ka tikai tuvākie draugi zināja par Merkūrija cīņu ar HIV. "Es zināju, ko slimība nodarīs Fredijam. Viņš arī zināja. Viņš zināja, ka tuvojas nāve, mokoša nāve," sacīja Eltons Džons.

Neskatoties uz viņa vājo veselību, Eltons Džons sacīja, ka Merkūrijs turpināja rūpēties par citiem un vienmēr centās uzlabot citu cilvēku garastāvokli.

"Viņš joprojām bija asprātīgs un dāsns cilvēks, kāds viņš vienmēr ir bijis," sacīja Džons.

Mūziķis sacīja, ka Merkūrijs bija tik slims, ka gandrīz nevarēja nostāvēt kājās un bija gandrīz akls, taču viņš joprojām pavadīja savu atlikušo laiku, domājot par citiem.

Džons stāstīja, ka mēnesi pēc Merkūrija nāves Ziemassvētkos viņam tika atvesta dāvana, ko piegādāja abu leģendāro mūziķu kopīgs draugs.

"Es to atvēru, un iekšpusē bija viena no maniem iecienītākajiem māksliniekiem, britu gleznotāja Henrija Skota Tjūka glezna. Un tur bija zīmīte no Fredija," viņš teica.

"Vairākus gadus iepriekš mēs ar Frediju bijām izdomājuši iesaukas viens otram, mūsu drag queen alter-ego. Es biju Šārona, un viņš bija Melīna. Fredija rakstītajā zīmītē bija rakstīts: "Dārgā Šāron, es domāju, ka tev patiks. Ar mīlestību, Melīna."

Tobrīd man bija 44 gadi, un es raudāju kā bērns. Lūk, šis skaistais vīrietis nomira no AIDS, un savās pēdējās dienās viņam tāpat izdevās man atrast burvīgu Ziemassvētku dāvanu," piebilda Eltons Džons. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu