Pirmdienas horoskops: 29. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns.
Suns. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 29. novembrim.

AUNS

Pirmdiena sākas aizrautīgi. Būs labas idejas, un entuziasms nenoplaks ne brīdi. Citi arī to novērtēs. Pievakarē sirsnīga domu apmaiņa ar tuviem cilvēkiem.

VĒRSIS

Sāc šo nedēļu aktīvi, jo daudz jāpaspēj. Var būt novatoriskas idejas un rasties domubiedri, kas vēlas darīt lielas lietas. Esi atvērts jauniem izaicinājumiem.

DVĪŅI

Kur to darbu tik daudz gadījies? Tāda gūzma var radīt stresu un kļūmes. Būtiski ir izvēlēties prioritātes: svarīgākie vispirms, mazāk svarīgie pēc tam.

VĒZIS

Jāizkāpj no komforta zonas, jātiek vaļā no rutīnas. Ja vecie darbi vairs nedod prieku, tad priekšā jauni plašumi. Maini nodarbošanos, iesaisties jaunos projektos.

LAUVA

Jaunā nedēļa sākas ar kārtīgu enerģijas lādiņu. Bez problēmām spēsi pieņemt pareizos lēmumus, atrisināt situācijas. Kolēģi novērtēs atzinīgi, un tas cels pašapziņu.

JAUNAVA

Jāstrādā ar pilnu jaudu. Pagaidām gan tā ir darbošanās nākotnes vārdā, jo paveiktais rezultātus dos pēc kāda laika. Bet Jaunava ir pacietīga – galvenais saredzēt ceļu uz mērķi un pa to neatlaidīgi virzīties.

SVARI

Ja nedēļa sākas ar plānošanu, tad sagatavojies - no tevis gaidīs radošas idejas un aktīvu darbību. Atradīsi risinājumus un dosi kolēģiem vai darījumu partneriem noderīgus padomus.

SKORPIONS

Par tavām darba iemaņām vai profesionālajām zinībām šaubu nav, taču pašam radīsies sajūta, ka vajag apgūt ko kaunu. Vislabāk būtu pievērsties tehnoloģijām, ka attīstās kosmiskā ātrumā.

STRĒLNIEKS

Nedēļas sākums visnotaļ optimistisks. Var gan gadīties, ka nobremzējas kāds darbs vai mainās plāni un tas rada nelielu stresiņu. Neņem galvā, tie dzīves sīkumi.

MEŽĀZIS

Mežāzis visur pirmais! Tiešām? Lēnīgajam, nedaudz konservatīvajam un uzcītīgajam darba darītājam nedēļa sākas spraigi. Gan darbā, gan mājas dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Pēc brīvdienām daudz jaunu ideju. Izklāstot tās, radīsies domubiedri. Neaizmirsti arī par izdevīgumu, jo katra ideja un katrs darbs kaut ko maksā.

ZIVIS

Domāsi par projektiem, kas varētu kļūt pelnoši nākotnē. Taču var gadīties, ka pietrūkst kādu iemaņu. Laiks mācībām! Ļoti vēlams papildināt zināšanas tehnoloģiju jomā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu