Otrdienas horoskops: 30. novembris (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sieviete pie jūras. Ilustratīvs attēls
Sieviete pie jūras. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash/Ash Edmonds

Horoskops otrdienai, 30. novembrim.

AUNS

Laba diena peļņas jautājumiem. Kādam var rasties iespēja tikt pie algas paaugstinājuma, kādam saņemt prēmiju. Ja šķiet, ka esošajā darbā iespējas esi izsmēlis, tad lūkojies pēc kā labāk.

VĒRSIS

Uz sadarbību tevi var aicināt gan draugi, gan seni darījumu partneri. Strauji panākumi un ātra peļņa diez vai būs, bet jāorientējas uz ienākumu gūšanu ilgtermiņā.

DVĪŅI

Lai arī cik čakli tu strādātu, sajūta tāda, ka darbu apjoms nemazinās. Ja arī kas paliks uz vēlāku laiku, nebūs liela skāde. Neiesaisties strīdos un izskaidroties par niekiem arī nevajag.

VĒZIS

Rosīga diena un ir visas iespējas satikt līdzīgi domājošos. Sadarbībā panākumi būs lielāki un arī finansiālā atdeve spēcīgāka. Tuvinieki atbalstīs tavus nākotnes plānus un iedvesmos.

LAUVA

Strauji var mainīties darba apstākļi vai pienākumi, bet satraukties nevajag, pēc laika viss ieies stabilās sliedēs. Iespējams, šodien lielāka uzmanība pievēršama privātajai dzīvei un sirdslietām.

JAUNAVA

Prātosi, kā nopelnīt vairāk... Un pēkšņi... Rodas iespējas satikt sadarbības partnerus, kas domā līdzīgi un saredz kopīgus mērķus. Nebaidies riskēt!

SVARI

Sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus, bet atskārtīsi, ka pietrūkst kādas informācijas vai zināšanu. Radīsies vēlme paplašināt redzesloku - piesakies tiešsaistes kursos.

SKORPIONS

Saskatīsi izdevīgumu un sekmīgi risināsi finanšu jautājumus. Kādam var izveidoties noderīga sadarbība ar ārzemēm. Darbojoties ar tehniku, ievēro visas instrukcijas.

STRĒLNIEKS

Ir vērts ieminēties par algas pielikumu vai prēmiju, vai jāmeklē jaunas iespējas. Nebīsties izskatīt ambiciozus variantus vai radikāli mainīt darbības jomu, tostarp attīstīt savu biznesu.

MEŽĀZIS

Daudz ideju – par darbu, biznesu, pārmaiņām ikdienas lietu kārtībā. Ar savu personības spēku un šarmu iedvesmosi arī citus. Kādam uzšķilsies simpātiju dzirkstis.

ŪDENSVĪRS

Tikko viens darbs pabeigts, jau nākamais darāms. No paveiktā kvalitātes atkarīgi ne tikai ienākumi, bet arī reputācija. Ir vērts papūlēties, jo rezultāts vēlāk priecēs.

ZIVIS

Vajadzētu ieklausīties draugu padomos, jo sarunās bieži dzimst jaunas idejas. Savukārt, sērfojot internetā, pastāv iespējas „uzdurties” tieši šobrīd nepieciešamai informācijai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu