Trešdienas horoskops: 1. decembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 1. decembrim.

AUNS

Darbā stiprināsi autoritāti, strādāsi ātri un precīzi. Taču galvenā uzmanība pievēršama finansēm. Neaizdod un neaizņemies, un pavisam noteikti nejauc draudzību un naudas lietas.

VĒRSIS

Lai nu šodien būtu tā „mazā piektdiena”, kā trešdienu savulaik nokristīja Fredis! Darbā daudz sarežģītu jautājumu, neskaidri pienākumi, tāpēc labāk atliec uz rītdienu un pievakarē izklaidējies.

DVĪŅI

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, bankās, ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem, tad šodien ir īstais laiks. Viegli sapratīsies ar cilvēkiem.

VĒZIS

Veiksmīga sadarbība dažādās dzīves jomās. Kaut arī pārsvarā tu esi tas, kas uzklausa citus, iespējams, šodien pašam vajag dalīties gan idejās, gan pārdzīvojumos. Saņemsi padomus un atbalstu.

LAUVA

Galantais un šarmantais Lauva šodien liks lietā visus savu arsenālu, lai atstātu iespaidu un panāktu vēlamo rezultātu. Daudz ko nokārtot palīdzēs „cilvēciskais faktors”.

JAUNAVA

Darbā daudz pienākumu. Varbūt jālabo citu kļūdas un tas tev nebūs pa prātam. Toties dzīve sola aizraujošus notikumus sirdslietās. Ļaujies romantikai.

SVARI

Labi orientēsies situācijās, dosi noderīgus padomus un rīkojumus. Daudzi brīnīsies: kā tu to zināji? Kā paredzēji? Vispār jau – nekādas mistikas. Loģika ir tava stiprā puse.

SKORPIONS

Ik pa laikam gribēsies pastrīdēties, pierādīt savu taisnību un norādīt uz citu kļūdām. Galvenais – nezaudē takta sajūtu. Kad domas prom no darba, tad dvēselē sirsnīgi mīļas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Ārēji – dzīvesprieks, optimisms, asprātības, bet dziļi sirdī domīgs noskaņojums. Ja uzzini par kādiem tenkotājiem, nesāc skaidroties. Lai rej... kas rej... Bet tev jādodas uz priekšu.

MEŽĀZIS

Šodien īpaša uzmanība pievēršama finansēm. Pārbaudi vai kontā ir ieskaitīts viss, kam tur vajadzētu būt. Ja kāds grib provocēt strīdus un intrigot, turies no tā visa tālāk.

ŪDENSVĪRS

Tev piemīt lielisks talants ap sevi sapulcēt domubiedrus – cilvēkus, ar kuriem saprasties no pus vārda. Ir īstais brīdis, lai domātu par jaunām iespējām, projektiem, izaicinājumiem.

ZIVIS

Sijā un vētī informāciju, jo gluži nevilšus var gadīties, ka par baltu patiesību noturi kādu viltus ziņu vai baumu. Taču tā nebūs liela ķeza. Kopumā darbā vai biznesā šī diena darbīga un radoša.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu