Ceturtdienas horoskops: 2. decembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pirmais sniegs Rīgā
Pirmais sniegs Rīgā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Horoskops ceturtdienai, 2. decembrim.

AUNS

Paļaujies pats uz saviem spēkiem, jo kā jau zinām „solīts makā nekrīt”. Kāds varbūt stāsta par jaunām iespējām, kur „piena upes ķīseļa krastos”, bet pirms kaut ko izlemt, pārbaudi informāciju.

VĒRSIS

Šodien ar pilnu atdevi jāpievēršas darbiem, kas varbūt mazliet iekavējušies. Lieliska diena, lai noskaņotos uz viena viļņa ar kolēģiem vai biznesa partneriem.

DVĪŅI

Būsi notikumu epicentrā un nāksies risināt visdažādākos jautājumus. Ja darbā strīdi, samierini kolēģus. Un esi gatavs pakāpties pa karjeras kāpnēm vai doties pretī jauniem izaicinājumiem.

VĒZIS

Kārtojot lietišķas darīšanas, pievērs uzmanību juridiskajiem momentiem. Lai dokumentos viss saprotami. Var nākties risināt kādas problēmas privātajā dzīvē vai palīdzēt radiniekiem.

LAUVA

Profesionālajā jomā parādīsi savas spējas un atkal stiprināsi autoritāti, par kuru tāpat neviens nešaubās. Vakarā jāpievēršas mājas dzīvei un ģimenei, jāpalīdz praktiski vai ar padomu.

JAUNAVA

Čaklā Jaunava strādā un strādā... Bet varbūt pienācis brīdis, kaut ko mainīt? Pārskati darba sludinājumus un tiešsaistes biznesa kursu piedāvājumus. Laiks pozitīvām pārmaiņām!

SVARI

Tev piemīt diplomāta spējas un talants noregulēt strīdus situācijas. Tas šodien ļoti noderēs privātajā dzīvē vai darba vidē, ja kolēģi būs nolēmuši skaidrot attiecības.

SKORPIONS

Emocionāla diena. Tevi grūti izsist no līdzsvara, bet dažu reizi ir jāpasaka tas, ko patiesībā domā. Tikai tā, lai neviens neapvainojas. Pēc darba sirsnīga tikšanās ar mīļoto.

STRĒLNIEKS

Ja arī šī diena darbā tāda nemierīga, tu vienalga paveiksi to, kas plānots un varbūt pat vēl vairāk. Labs laiks, lai atrastu noderīgus tiešsaistes kursus.

MEŽĀZIS

Pievērs uzmanību finansēm. Labāk pietaupīt un ieguldīt. Taču ne tad, ja zvana no dīvaina tālruņa numura, sola zelta kalnus un prasa bankas pieejas datus. Uzmanies no žuļikiem!

ŪDENSVĪRS

Neiesaisties, ja kolēģi skaidro attiecības, ja kāds nāk un sūdzas un vēlas, lai kļūsti par kādas taisnības bruņinieku. Kā zināms, parasti tiek tam, kurš pa vidu. Tev savas lietas darāmas.

ZIVIS

Veiksmes diena. Darbā viss ies no rokas – priekšniecība priecāsies, kolēģi teiks labus vārdus, biznesa partneri novērtēs. Ja kāds vēlas izkratīt sirdi, uzklausi. Saņemsi pateicību un pozitīvu enerģiju.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu