Sestdienas horoskops: 4. decembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
zebras
zebras Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 4. decembrim.

AUNS

Šodien nešķied laiku neauglīgos pasākumos un tukšās pļāpās, labāk paplašini redzesloku un izdaiļo dvēseli. Interneta plašumos atradīsi daudz interesanta un noderīga.

VĒRSIS

Palutini savus mīļos. Viņi var būt mazliet apvainojušies, ka visu nedēļu biji aizņemts tikai ar savām domām un darbiem. Ģimenes pusdienas ar sirsnīgām sarunām ir tieši tas, kas vajadzīgs

DVĪŅI

Pavadi šo dienu kopā ar ģimeni, tuviem cilvēkiem. Visi noilgojušies pēc jautrām, saviesīgām sarunām, domu apmaiņas, sirds siltuma.

VĒZIS

Ģimeniska diena, kad mājās valda mīļums un sirsnība. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas liek kaut ko dzīvē mainīt. Kaislības saviļņos.

LAUVA

Ieplāno kādus svarīgus mājas darbus, kaut ko paremontē, pārkārto. Tikai apspriedies ar savējiem un saskaņo idejas. Pievakarē sazinies ar draugiem patērzē, uzzini jaunumus.

JAUNAVA

Dzirkstīs emocijas, virmos kaislības. Ja esi brīvs, tad dzīve var sagādāt jauku pārsteigumu – iepazīšanos neparastos apstākļos, ar simpātijas no pirmā acu skatiena.

SVARI

Ģimenē sirsnība, mīlestība, atbalsts. Šodien kopā ar saviem mīļajiem parosies mājas saimniecībā, iztīri, uzpos un izrotā telpas, gaidot svētdienu un Otro Adventi.

SKORPIONS

Dažādi jautājumi risināmi privātajā dzīvē. Ja ģimenē skolas bērni, tad jāpalīdz mācībās, atkārtojot nedēļas laikā apgūto. Attiecību tēmā romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu izkustēties. Varbūt doties garā pastaigā, izbraucienā, noorganizēt vēlā rudens pikniku, ja laika apstākļi atļauj. Vieglas sarunas, jauka saziņa, smaidi un pozitīvisms.

MEŽĀZIS

Kādam iespējamas simpātijas no pirmā acu skata... un par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Arī pāriem attiecībās jaunas dzirkstis un krāsas.

ŪDENSVĪRS

Daudz darāmā mājas saimniecībā. Taču visu laiku darbos vien nevajadzētu pavadīt. Aizbrauc pie dabas, vai baudi kādu kultūras pasākumu – klātienē vai internetā, atkarībā no iespējām.

ZIVIS

Atpūties un izklaidējies. Vari sarīkot draugu pasākumu tiešsaistē vai šaurā lokā satikties krodziņa, ievērojot drošības pasākumus. Būs uzmanības apliecinājumi un varbūt kāda īpaša tikšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu