Pūrē aizdedzies bijušais zivju pārstrādes cehs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: A_stockphoto/Shutterstock.com

Šodien, 26. novembra, pēcpusdienā iespaidīgs ugunsgrēks izcēlies Pūrē, kur aizdedzies bijušais zivju pārstrādes cehs, vēsta "Degpunktā".

Šodien pēcpusdienā iespaidīgs ugunsgrēks izcēlies Pūrē, ziņo aculiecinieki, norādot, ka deg vecais zivju pārstrādes cehs.

Ugunsdzēsēji apstiprina, ka īsi pēc pulksten vieniem dienā saņemts izsaukums uz Tukuma novada Pūri, kur izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks ražošanas objektā.

Ugunsdzēsēji patlaan aktīvi strādā, lai likvidētu vairākus simtus kvadrātmetru plašo ugunsgrēku. Liesmu izplatību līdz ar tumsas iestāšanos izdevies ierobežot.

VUGD pārstāve Agrita Vītola sacīja: "Deg divstāvu sendvičpaneļu tipa ēka ar metāla jumtu un betona starpstāvu pārsegumiem.

Kopējā degšanas platība bija 450 kvadrātmetri, dega ēkas jumts un arī otrā stāva telpas. Kopējā ēkas platība ir daudz lielāka, tā ir 900 kvadrātmetri. Pulksten 16.26 ugunsgrēka izplatīšanos izdevās ierobežot un notikuma vietā strādā 16 ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot autokāpnes un arī četras autocisternas."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu