FOTO ⟩ "X Faktora" finālisti gatavojas ceturtajai tiešraidei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ģirts Ozoliņš (F64)/TV3Group

Rīt, 28. novembrī, plkst. 20 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 tiks aizvadīta muzikālā šova "X Faktors" ceturtās sezonas fināla ceturtās tiešraides koncerts. Uz skatuves kāps seši fināla dalībnieki, kuri izpildīs divas dziesmas - savu muzikālo elku dziesmas, kā arī dziesmas, kas radīs 1980. gadu ballītes atmosfēru.

Atlikušie seši X Faktora dalībnieki Eduards Rediko, Edgars Kārkliņš, Diona Liepiņa, Deniels Bērziņš, Grēta Grantiņa un Viktors Buntovskis turpina cītīgi gatavoties tiešraides iznācieniem vokālajās nodarbībās kopā vokālo pedagoģi un mūzikas producenti Maiju Sējāni. Šonedēļ dalībnieki būs sagatavojuši jau divas dziesmas, tāpēc šova ceturtajā tiešraidē dzirdēsim virkni pasaulē atpazīstamu dziesmu, kā arī dažas 1980. gadu pašmāju melodijas. Maikls Džeksons, Adele, Eltons Džons, Igo, Riks Estlijs būs tikai daži no izpildītājiem, kuru dziesmas šonedēļ izpildīs šova dalībnieki.

Foto: "X Faktora" dalībnieki gatavojas ceturtajai tiešraidei

"Skatītājiem vēlos parādīt to, ka es varu būt dažāds, dziedāt dažādas dziesmas. Ceru, ka skatītāji saklausīs mani, un viņi man dos iespēju turpināt dalību šovā. Vienu no šīs nedēļas dziesmām es vēlos veltīt savai māsai, kurai šo svētdien - 28. novembrī – ir dzimšanas diena. Šonedēļ uztraukums ir lielāks nekā iepriekšējā nedēļā, jo šajā tiešraidē izpildīšu divas dziesmas, kas ir diezgan sarežģītas. Taču esmu ļoti priecīgs, ka esmu iekļuvis jau TOP 6 un man ir iespēja iepriecināt skatītājus ar diviemskaņdarbiem," apgalvo finālists Eduards Rediko.

Savukārt šova muzikālā producente un vokālā pedagoģe Maija Sējāne norāda, ka šovā palikušie dalībnieki jau ir nedaudz norūdījušies un zina, ko nozīmē dziedāt tiešraidē.

"Protams, ka visiem ir stresiņš, bet, ja pirms tam ir kārtīgi pastrādāts, tad atliek vien izbaudīt. Esmu pārliecināta, ka katrs no viņiem izdara maksimumu un bieži rezultāts kopā ar svētku sajūtu uz skatuves ir pat labāks kā mēģinājumos," atzīst Maija Sējāne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu