Gutkovska pārstāvētās Čenstohovas "Rakow" Polijas ekstraklases spēle pārtraukta elektrības padeves problēmu dēļ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čenstohovas "Rakow" komanda.
Čenstohovas "Rakow" komanda. Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētās Čenstohovas "Rakow" komandas Polijas ekstraklases 16. kārtas mačs sestdien, 27. novembrī, Čenstohovā tika pārtraukts elektrības padeves trūkuma dēļ.

"Rakow" savā

"Rakow" savā laukumā mačā ar Lubinas "Zaglebie" bija nospēlējusi gandrīz pusi pirmā puslaika, kad spēle tika pārtraukta.

Citā sestdienas mačā Gdaņskas "Lechia" ar Kristeru Toberu pieteikumā viesos piedzīvoja 1:5 (1:2) sagrāvi mačā ar Ščecinas "Pogoņ".

Tobers laukumā nedevās.

Uz Damiana Dabrovska 11 metru soda sitienu piektajā mača minūtē viesi vēl spēja atbildēt ar Lukaša Zvolinska vārtiem 23.minūtē, taču pēc tam četrus vārtus guva mājinieki, divreiz izceļoties Lukam Zahovičam.

Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" ar 30 punktiem 16 spēlēs turnīra tabulā no pirmās vietas atkāpusies uz trešo, priekšā palaižot arī sestdienas pretiniekus. Vladislava Gutkovska pārstāvētā Čenstohovas "Rakow" ar 27 punktiem 15 mačos ir piektā, bet vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" ar 21 punktu 15 dueļos ieņem astoto pozīciju 18 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā ekstraklasē uzvarēja Varšavas "Legia".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu