Bauskas novada domes sēde tiek aizvadīta bez sejas maskām - policija sākusi resorisko pārbaudi (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bauskas novada dome.
Bauskas novada dome. Foto: Edijs Pālens/LETA

olicija sākusi resorisko pārbaudi saistībā ar sejas aizsargmasku nelietošanu Bauskas novada domes sēdes laikā aizvadītajā nedēļā.

Kārtējā novada domes sēde aizvadīta klātienē. Novada pašvaldībā skaidroja, ka domes deputāti strādā "zaļajā režīmā" - ar Covid-19 sertifikātiem. Vienlaikus pašvaldības pārstāvis Artūrs Dulbe atzina, ka domes sēdes laikā deputātiem arī "zaļajā režīmā" būtu jālieto sejas maskas.

"Sēdes vadītājs, domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Mačeks (NA) atvainojas, ka neatgādināja kolēģiem par nepieciešamību uzlikt sejas maskas," pauda Dulbe.

Viņš solīja, ka arī nākotnē, ja vien to neliegs valstī noteiktie ierobežojumi, domes sēdes notiks klātienē un tiks ievēroti visi valstī noteikti epidemioloģiskie noteikumi.

Pēc Dulbes paustā, pašvaldības darbinieki, kuri strādā klātienē, lieto sejas maskas.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa aģentūrai LETA apliecināja, ka Bauskas iecirknī ir sākta resoriskā pārbaude, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Par ārkārtējās situācijas vai izņēmuma stāvokļa laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu piemēro naudas sodu. Fiziskajai personai tas ir no desmit līdz 2000 eiro, bet juridiskajai personai - no 140 līdz 5000 eiro.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu