VIDEO ⟩ NHL aizvadītajā naktī: "Maple Leafs" tiek pie septītā panākuma pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Kerfūts
Aleksandrs Kerfūts Foto: Reuters/ScanPix

Septīto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā naktī izcīnīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto "Maple Leafs", pieveicot Anaheimas "Ducks" vienību.

Toronto "Maple Leafs" viesos ar 5:1 (0:0, 2:0, 3:1) pieveica Anaheimas "Ducks" vienību.

Pēdējo reizi tik gara uzvaru sērija viesos "Maple Leafs" bija 2003. gada februārī, bet kopumā šī komandas vēsturē ir tikai ceturtā reize, kad izdevies izbraukumā izcīnīt septiņas uzvaras pēc kārtas.

Toronto vienības panākumu ar 39 atvairītiem metieniem kaldināja vārtsargs Džeks Kempbels, bet vārtus guva Ostons Metjūzs, Maikls Buntings, Aleksandrs Kerfūts, Viljams Nīlanders un Veins Simondss. Vienīgais precīzais raidījums "Ducks" sastāvā Hampusam Lindholmam.

Toronto komandai šī bija devītā uzvara pēdējās desmit spēlēs.

"Ir ļoti patīkami uzvarēt vairākas spēles pēc kārtas," pēc panākuma teica Kerfūts. "Tas dod papildus enerģiju katrai nākamai dienai. Mēs spēlējam labu hokeju un tā arī jāturpina."

"Maple Leafs" pēc panākuma ar 33 punktiem 23 spēlēs pakāpās uz otro vietu NHL Austrumu konferencē. Tik pat punktu ir arī līderei Vašingtonas "Capitals", taču ASV galvaspilsētas komanda aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Kā jau ziņots, citā NHL regulārā čempionāta mačā svētdien ar rezultatīvu piespēli izcēlās Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers, palīdzot savai komandai Sanhosē "Sharks" viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveikt Čikāgas "Blackhawks" vienību.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 23 punktiem 21 spēlē ieņem devīto vietu, bet Čikāgas komandas kontā ir 16 punkti un 13.pozīcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu