Jaunajā pārmaiņu šovā Margarita nesaudzīgi kritizē Magones stilu: izskatās kā no ziepju fabrikas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no 360tv video

No 29. novembra pirmdienās kanālā 360TV skatītājus priecē jauns pašmāju ģimeņu attiecību šovs "Ķibeles mūsmājas", kurā juriste Ieva Brante, kolorītā "X Faktora" zvaigzne Margarita Kolosova un allaž tiešais modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs iedvesmo pozitīvām pārmaiņām.

Viņu pats pirmais uzdevums bija doties ciemos pie dzejnieces, laucinieces un šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones, kuras dzīvē notikušas lielas pārmaiņas, jo no ģimenes aizgājis vīrs Žanis Šutovs.

Ekspertu trio, jau ierodoties "Avotiņu" sētā, secināja, ka teritorija izskatās tā, it kā tai būtu pārgājis pāri tornado, - visur mētājas gan mantas, gan sadzīves atkritumi.

"Protams, tādā kompānijā uzņemt viesus savā pieticīgajā zemes stūrītī ir liela uzdrīkstēšanās, es teiktu, jo skaidrs, ka būs jāuzklausa kritika. Jā, tā laukos dzīvo. Jā, tā es esmu izaugusi. Kas citu acīs ir nekārtība, haoss, bardaks vai kas, manās acīs tas nemaz tik briesmīgs un kritisks nav," attaisnojas Magone.

Pavlovs tā gan neuzskata: "Parasti gadās braukt garām lauku mājām, kur viss ir sakopts - nokrāsota ēka, kaut kāds žodziņš, puķes, akmens vai koka instalācija. Šeit - viena miskaste."

Kolorītajai Margaritai bija ko teikt arī par Magones stilu – dzejniece viesus sagaidīja ar lakatiņu galvā, kas izpelnījās Margaritas kritiku. Latgaliete sprieda, ka Magone izskatās vecāka par saviem gadiem un pat viņa savos laukos neatļautos staigāt ar šādu galvassegu: "Magone izskatās kā ziepju fabrikas sieva," nesaudzīgi saka Margarita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu