VIDEO Porziņģis mačā pret "Cavaliers" iedzīvojas savainojumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Savainojumā aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā iedzīvojās latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 96:114 (23:30, 18:22, 24:35, 31:27) piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 41 sekundi, atzīmējoties ar deviņiem gūtajiem punktiem (4/8 2p., 0/4 3p., 1/2 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī piecas bumbas zem groziem, četri bloķēti metieni un viena rezultatīva piespēle. Šo spēli viņš noslēdza ar lietderību -10.

Savainojumu latviešu basketbolists guva trešās ceturtdaļas izskaņā, kad viņš pēc uzkāpšanas uz komandas biedra Maksimiliāna Klebera kājas izmežģīja potīti. Porziņģis pēc tam laukumā vairs neatgriezās, bet komanda ziņo, ka rentgena uzņēmumos lūzumi vai plīsumi netika konstatēti.

"Mavericks" sastāvā šajā spēlē rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Luka Dončičs. Slovēnis iekrāja arī pa desmit rezultatīvām piespēlēm un atlēkušajām bumbām, maču noslēdzot ar lietderību -20.

Balansētu uzbrukumu šoreiz demonstrēja "Cavaliers" vienība, kuras rindās desmit un vairāk punktus guva seši spēlētāji. Rezultatīvākais no "Cavaliers" spēlētājiem šajā spēlē bija Džerets Alens, kurš 28 punktiem pievienoja arī 14 bumbas zem groziem. Ar 24 punktiem atzīmējās somu uzbrucējs Lauri Markanens.

"Mavericks" šobrīd ar 10 uzvarām 19 mačos Rietumu konferencē ieņem piekto vienu, kamēr "Cavaliers" ar 11 panākumiem 21 cīņā Austrumu konferencē ierindojas devītajā pozīcijā.

Dalasas "Mavericks" nākamo spēli aizvadīs jau naktī uz ceturtdienu, plkst. 3 pēc Latvijas laika tiekoties ar Ņuorleānas "Pelicans".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu